Vereniging Vrienden Muziekgebouw Eindhoven

Muziekgebouw Frits Philips Eindhoven heeft een missie: een onvergetelijke muzikale ervaring bieden aan een groot publiek. Deze missie kan alleen mogelijk gemaakt worden door de betrokkenheid en generositeit van mensen die Muziekgebouw Eindhoven een warm hart toedragen. Wij nodigen u van harte uit voor de Vereniging Vrienden Muziekgebouw Eindhoven. Aanmelden kan telefonisch ma t/m vr tussen 13.00 en 17.00 uur door te bellen naar 040-2655600, kom naar de ticketbalie of stuur een mail naar tickets@muziekgebouweindhoven.nl.


Vereniging Vrienden

De Vereniging Vrienden Muziekgebouw Eindhoven is een actieve vereniging die achter de schermen nauw betrokken is bij Muziekgebouw Eindhoven. De Vrienden dragen Muziekgebouw Eindhoven een warm hart toe. Met hun bijdrage maken zij het mede mogelijk dat nu én in de toekomst een groot publiek kan blijven genieten van onvergetelijke muzikale ervaringen in een van de mooiste concertzalen van Europa. Zo ondersteunt de Vereniging de ontwikkeling van jong talent. Ook leveren de Vrienden een belangrijke bijdrage aan het Storioni Festival en maken zij de gratis toegankelijke Muzikale lezingen over aanstaande concerten mogelijk.


Voordelen van het lidmaatschap:

  • Vrienden ontvangen 20% korting op voorstellingen die speciaal voor hen geselecteerd zijn!
  • Exclusief voor vrienden worden bovendien rondom een aantal andere voorstellingen gratis extra activiteiten georganiseerd zoals een Meet & Greet of een speciale inleiding.
  • Vrienden ontvangen regelmatig de Vrienden-nieuwsbrief met daarin bijzondere concerten én speciale acties.
  • Exclusief Vriendenuitje: een cultureel uitstapje inclusief vervoer, rondleiding en natuurlijk een concert. En dat alles voor een Vriendenprijs!
  • Vrienden worden uitgenodigd voor de jaarvergadering in mei met aansluitend een concert.

Bekijk hier de folder met daarin alle activiteiten van de Vereniging Vrienden in Seizoen 2019-2020.


Word Vriend!

Draagt u Muziekgebouw Eindhoven ook een warm hart toe? Word dan Vriend en geniet van exclusieve voordelen en speciale Vriendenacties. Een lidmaatschap kost per seizoen slechts € 50 voor 2 personen en € 30 voor 1 persoon. Aanmelden kan telefonisch ma t/m vr tussen 13.00 en 17.00 uur door te bellen naar 040-2655600, kom naar de ticketbalie of vul het aanmeldformulier in op onze website.


Meer informatie
Bestuur vereniging vrienden / ANBI
Jaarvergadering Vereniging Vrienden
 

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.
Meer informatie