Cultuur-Inclusief

Kunst en cultuur voor iedereen

Kunst en cultuur bereikbaar voor álle Eindhovenaren! Dat is de missie van Cultuur-Inclusief. De stichting maakt het ook voor mensen met een kleine portemonnee in de regio Eindhoven mogelijk om te genieten van kunst een cultuur.

Cultuur verrijkt, verbindt en laat je even je zorgen vergeten. Cultuur-Inclusief is dan ook een initiatief dat Muziekgebouw Eindhoven graag steunt. 

Muziekgebouw Eindhoven steunt Cultuur-Inclusief

Muziekgebouw Eindhoven vindt het belangrijk dat zoveel mogelijk mensen in de gelegenheid zijn te genieten van een mooi concert. Even uit de zorgen van alledag kunnen ontsnappen en genieten van een fijn avondje uit. Zo maken we onze concerten bereikbaar voor iedereen.

Wat doet Cultuur-Inclusief?

De stichting geeft waardebonnen uit waarmee cultuurliefhebbers met een kleine portemonnee vier keer per jaar naar een zelfgekozen voorstelling of concert kunnen gaan tegen een sterk gereduceerd tarief. Zelf betalen de deelnemers 5 euro per ticket.

Lees meer op de website van Cultuur-Inclusief

Doneren

Cultuur-Inclusief wordt mogelijk gemaakt door fondsen en door donateurs. Bij de aankoop van uw ticket kunt u een donatie doen voor Cultuur-Inclusief. Dit kan ook in de donatiebox in onze Stadsfoyer of bij de balie van het Ticketbureau. Op deze manier helpt u cultuur bereikbaar te maken voor alle Eindhovenaren.