Veelgestelde vragen

 • Hoe laat gaat op de avond of middag van een concert de kassa open?
  Het Ticketbureau is ma t/m za 13.00 - 17.00 uur geopend én 5 kwartier voorafgaand aan een concert. Mocht u nog geen kaarten hebben gekocht, dan is er bij aankomst nog voldoende tijd om dit te doen. Zorg dan uiteraard wel dat u op tijd aanwezig bent, in verband met eventuele drukte bij het Ticketbureau.  
   
 • Waar bevindt zich de kassa? 
  U vindt het Ticketbureau in winkelcentrum Heuvel, tussen onze publieksingang en grand café/restaurant Meneer Frits in. 
   
 • Wanneer is er lastminute-korting van toepassing? 
  Ben je jonger dan 27 jaar? Dan kun je gebruikmaken van onze aantrekkelijke lastminute-tickets: op de dag van het concert kost een ticket slechts €7,50. Je koopt je lastminute-ticket bij de kassa op vertoon van een geldig legitimatiebewijs (reserveren is niet mogelijk). Meer informatie over de lastminute-korting vind je hier

  * Mits het concert niet op voorhand is uitverkocht. 
   
 • Kan ik met een cadeaubon betalen? 
  Muziekgebouw Eindhoven accepteert de volgende bonnen: 
  - oude Muziekcentrum Cadeaubon en/of Tegoedbon
  - nieuwe Muziekgebouw Concertcadeau en/of Tegoedbon
  - Theater- & Concertbon
  - VVV-Cadeaukaart
  - Podium Cadeaukaart
  - Vouchers en bonnen philharmonie zuidnederland (uitsluitend in te ruilen voor concerten van philharmonie zuidnederland)
   
 • Wanneer gaan de zaaldeuren open? 
  Hoe laat de zaaldeuren open gaan is afhankelijk van de soundcheck. Meestal is dit ongeveer een kwartier voor aanvang van het concert. 
   
 • Is het toegestaan om foto's te maken tijdens een concert? 
  Het is niet toegestaan foto-, film- en video- of geluidsopnames te maken tijdens de concerten. We verzoeken u dringend uw mobiele telefoon in de zaal uit te zetten. 
   
 • Zijn er rolstoelplaatsen? 
  Muziekgebouw Eindhoven is voor mindervaliden goed toegankelijk. Wilt u gebruikmaken van de speciale plaatsen voor rolstoelgebruikers of met een blindengeleidehond, dan kunt u uitsluitend telefonisch of aan de balie uw kaarten kopen. Zo kunnen we ervoor zorgen dat u de meest optimale plaatsen krijgt. 

  Online bestellen van een rolstoelplaats is helaas niet mogelijk. Maakt u gebruik van een bestelformulier, geef dan duidelijk aan dat u een rolstoelplaats wilt of een zitplaats met een blindengeleidehond. Vermeld het type rolstoel in verband met de placering. Op de zaalplattegrond zijn de rolstoelplaatsen aangegeven.

 • Ik ben slecht ter been. Hoe kan ik Muziekgebouw Eindhoven het beste bereiken? 
  Wanneer u met de auto komt en u wilt zo dicht mogelijk bij de ingang van Muziekgebouw Eindhoven parkeren, dan kunt u in de Heuvel-garage het beste zo dicht mogelijk bij de opgang van Holland Casino parkeren. Met de lift komt u dan bijna voor de deur van Muziekgebouw Eindhoven uit. Wanneer u wordt afgezet met de auto, dan is de dichtstbijzijnde locatie de Vestdijk bij de ingang van de Heuvel Galerie. 
   
 • Tot hoe laat is de parkeergarage van de Heuvel open? 
  De parkeergarage van winkelcentrum Heuvel is 24 uur per dag geopend. 
   
 • Waar en wanneer kan ik een uitrijkaart voor de parkeergarage van winkelcentrum Heuvel halen?
  Op de avond van het concert zijn bij de uitgiftebalie van de garderobe uitrijkaarten verkrijgbaar voor €8,00. 
   
 • Ik wil iemand verrassen tijdens een concert. Kan dat? 
  De invulling van een concert is volledig aan de artiest. Wij hebben hier geen inbreng in. We kunnen uw verzoek dan ook niet in behandeling nemen. 
© Muziekgebouw Eindhoven
powered by Peppered