Bereikbaarheid

Publieksingang

Heuvel 140 | 5611 DK Eindhoven
Hoek Markt / Winkelcentrum Heuvel


Openbaar vervoer

Trein
Muziekgebouw Eindhoven ligt op 5 minuten loopafstand van NS Station Eindhoven. De publieksingang van het Muziekgebouw bevindt zich in winkelcentrum Heuvel, gelegen in hartje Eindhoven.
Voor meer informatie over aankomst- en vertrektijden van treinen, zie www.ns.nl


Bus

Vanaf station 'Eindhoven' kunt u verschillendestreek- of stads-buslijnen richting bushalte 'Heuvel' pakken. Kijk hier voor meer infromatie over de diverse buslijnen.


Auto

Klik hier voor een routekaart op Google Maps.


A58 vanuit Tilburg:
Volg de A2 richting Maastricht afrit 33; Waalre, rij in de richting van Eindhoven centrum. Deze Aalsterweg loopt over in de Stratumsedijk. Vervolg zie routekaart.


A2 vanuit Amsterdam/s'Hertogenbosch:
Volg de A2/A58 richting Eindhoven. Volg op de JF Kennedylaan de aanduiding Centrum-Woensel-Tongelre-Helmond. Einde JF Kennedylaan rechtsaf naar Fellenoord. Blijf borden Centrum volgen, linksaf op Boschdijktunnel. Op Wal linksaf richting Bilderdijklaan waarna linksaf naar Stratumsedijk. Vervolg zie routekaart.


A50 vanuit Arnhem/Nijmegen:
Volg de A50 richting Eindhoven. Volg bij de splitsing autosnelwegen de aanduiding Centrum-Woensel-Tongelre-Helmond. Einde JF Kennedylaan rechtsaf naar Fellenoord. Blijf borden Centrum volgen, linksaf op Boschdijktunnel. Op Wal linksaf richting Bilderdijklaan waarna linksaf naar Stratumsedijk.


Parkeren

U kunt Parkeergarage QPark Heuvel inrijden via de reguliere ingang aan de Ten Hagestraat 6a. Klik hier voor de routebeschrijving.


Vanwege herinrichting van de Vestdijk is de verkeerssituatie rondom de parkeergarage Heuvel tijdelijk gewijzigd. Bekijk op dit kaartje de aangepaste routes. Parkeergarage Heuvel is bereikbaar via de oranje en de paarse route. Meer informatie over de omleidingen vindt u hier.

In verband met mogelijke drukte in de parkeergarage Heuvel, kunt u ook uitwijken naar andere parkeergarages op loopafstand, zoals het Stadhuisplein, de Bijenkorf, de Witte Dame. Alle parkeermogelijkheden vindt u hier


Op de avond van het concert zijn bij de uitgiftebalie van de garderobe uitrijkaarten à €8,00 verkrijgbaar. Op vrijdagavond (koopavond) en koopzondagen is het druk in het centrum van Eindhoven. Wij adviseren u hiermee rekening te houden. Laatkomers kunnen niet altijd worden toegelaten tot de zaal.

© Muziekgebouw Eindhoven
powered by Peppered