Fotografie: Merlijn Doomernik
do 2 mei ’19 20:15 uur

Lay Down & Listen

Canto in Flow
do 2 mei ’19
20:15 uur
  • do 2 mei ’19
    20:15 uur
    Grote zaal
  • Excl. €2 servicekosten per ticket m.u.v. keuzeabonnement

Dit concert maakt deel uit van Lay Down And Listen: ligconcerten in de Grote Zaal.

De saxofoon komt vele gedaanten: van de sprankelend hoge sopranino via de welbekende sopraan, alt, tenor en bariton tot het ronkend vette geluid van de bassaxofoon. In het Nederlands Saxofoon Octet zijn ze allemaal vertegenwoordigd. Dit relatief jonge orkest is in 2014 opgericht door een groep vers afgestudeerde musici en timmert sindsdien flink aan de weg. Zo speelden ze al op het Grachtenfestival in Amsterdam en in het Guggenheim Museum van Bilbao. Op het repertoire staan onder meer Verklärte Nacht van de Oostenrijkse componist Arnold Schönberg, maar ook Canto Ostinato van Simeon ten Holt, dat verslavende stuk vol hypnotiserende herhalingen dat zo lang kan duren als de uitvoerders maar willen: van anderhalf uur tot een hele dag.


Pop Up Yoga Eindhoven brengt je voorafgaand aan het optreden in de juiste stemming en na afloop van het concert wordt je weer zachtjes teruggebracht in het hier en nu. Tevens zal theesommelier Björn Cocu van Intelligentia ICE bij binnenkomst een bijzondere selectie thee schenken, zodat je lekker kunt ontspannen.


Tip: Neem je eigen yogamatje mee, soepele kleding en eventueel een dekentje om lekker warm onder te liggen.


Bekijk Facebook event

Jong orkest haalt meer uit de saxofoon dan je wist dat erin zat

Ligconcert
Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.
Meer informatie