Het lijkt er op dat u deze website in privé-modus bekijkt. Hierdoor kunnen bepaalde functionaliteiten niet juist werken. Om te kunnen boeken bezoekt u de website in de normale modus.
Klassieke zaal Muziekgebouw Eindhoven
Muziekgebouw Eindhoven Fonds Particulieren spelen een belangrijke rol in de toekomst van het Muziekgebouw. In 2012 werd daarom de Stichting Muziekgebouw Eindhoven Fonds (Mfonds) opgericht. Dankzij de genereuze giften van particulieren kan dit steunfonds investeren in jong talent, muziekeducatie en innovatie. Als Begunstiger van het Mfonds betrekken we u op een bijzondere en persoonlijke manier bij het Muziekgebouw.
Lees meer
Vereniging Vrienden Muziekgebouw Eindhoven Het Muziekgebouw wil onvergetelijke muzikale ervaringen bieden aan een groot publiek. Als bezoeker en muziekliefhebber kunt u daaraan bijdragen door lid te worden van de Vereniging Vrienden. Vrienden doneren elk jaar een vast bedrag. De Vereniging kan hiermee bijzondere projecten mogelijk maken. Dit is hét moment om Vriend te worden of een Vriendschap cadeau te geven.
Lees meer
Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte