Het lijkt er op dat u deze website in privé-modus bekijkt. Hierdoor kunnen bepaalde functionaliteiten niet juist werken. Om te kunnen boeken bezoekt u de website in de normale modus.
International Music Master Program Het Master Program is de ontmoetingsplaats voor beslissers van vooraanstaande bedrijven, (kennis)instellingen en overheden in Zuidoost-Nederland. De participanten bezoeken minimaal zes keer per seizoen een hoofdconcert waarbij ze hun gasten meenemen en andere participerende organisaties ontmoeten.
Lees meer
Partnerships Muziekgebouw Eindhoven is bijzonder trots op de samenwerking met de corporate partners. Hun steun is zeer waardevol. We zijn verheugd dat onze partners het Muziekgebouw ondersteunen en laten onze erkentelijkheid graag blijken door de ontwikkeling van bijzondere, tot de verbeelding sprekende sponsorpakketten.
Lees meer
Uw Evenement Het Muziekgebouw vormt een uniek en inspirerend decor voor uw feest, congres, vergadering of receptie. Uw gasten zullen verrast en enthousiast zijn over de bijzondere ambiance van deze eigentijdse locatie. Een belevenisvolle ontmoetingsplek, waar licht, design en technologie op innovatieve wijze zijn geïntegreerd. Een plek waar iedere bezoeker zich welkom voelt.
Lees meer
made for talent made for talent is een initiatief van de twee grote culturele instellingen in Eindhoven: Van Abbemuseum en Muziekgebouw Frits Philips Eindhoven. Zij bundelden hun krachten onder de naam made: music art design experiences.
Lees meer
Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte