Werken bij Muziekgebouw Eindhoven

Een eigentijdse, bruisende stad waarin innovatie, design en technologie leidend zijn, dat is Eindhoven. De stad van Muziekgebouw Eindhoven, hét concertgebouw van Zuid-Nederland met internationale allure. 

Een bezoek bij Muziekgebouw Eindhoven is – net als er werken – een ware beleving. Een organisatie die altijd in beweging is, waar elke dag anders is, je jezelf volop kunt ontwikkelen én waar de collega’s eensgezind werken voor hetzelfde doel: zoveel mogelijk bezoekers laten genieten van muziek! 

Vacatures


Open Sollicitaties

Staat er momenteel geen passende vacature open, maar wil je jouw talenten graag inzetten bij Muziekgebouw Eindhoven? Dan nodigen we je van harte uit om een open sollicitatie te sturen naar sollicitaties@muziekgebouweindhoven.nl. We maken graag kennis met nieuwe collega's en bespreken met alle plezier de mogelijkheden!  


Medewerkers in de spotlight

Achter de schermen van Muziekgebouw Eindhoven werken veel mensen hard om de mooiste shows en events neer te zetten. Hier lees je alle verhalen.

Over Muziekgebouw Eindhoven

In de 31 jaar die we bestaan hebben vele grote, kleine en talentvolle muzikanten een magische avond verzorgd. Met akoestiek van de hoogste klasse en ruimte voor allerlei muziekgenres – en daarmee ook een heel divers publiek – is Muziekgebouw Eindhoven een bijzondere plek die jaarlijks zo’n 160.000 bezoekers trekt.  

Een plek die de komende jaren nóg meer een podium van, door en voor de stad gaat worden. Waar talrijke ideeën leven om meer bezoekers te laten genieten van muziek en meer makers een podium te geven, eigenzinnige producties te ontwikkelen en om vernieuwende verbindingen aan te gaan.

Kortom: om iedereen in Eindhoven (en daarbuiten) een gastvrij, muzikaal huis te bieden volop ontmoeting en beleving. Het is toch fantastisch om hier onderdeel van te zijn?