Miss Montreal neemt publiek mee in persoonlijke verhalen

 

Sanne Hans, beter bekend als Miss Montreal, kunnen we rekenen tot de topartiesten van Nederlandse bodem. Met haar charisma, humor én natuurlijk prachtige nummers staat Miss Montreal in Muziekgebouw Eindhoven tijdens haar theatertour ‘Eén Stap Terug’. Wij zijn erbij om deze veelbelovende avond vast te leggen!

Tijdens deze theatertour deelt Sanne verhalen over haar leven naast artiest zijn. Met een lach, een traan en vooral veel muziek, beantwoordt ze levensvragen die haar bezig houden. Soms moet je een stapje terug doen om nieuwe dingen te ontdekken en antwoorden te vinden. Tijdens deze show laat Sanne haar originele bandleden thuis en speelt ze in akoestische setting, wat een mooi decor schetst voor de persoonlijke verhalen die ze tussen de nummers door vertelt. 

Aan het begin van de show geeft Sanne aan dat ze vrij moe is, waardoor het stotteren erger wordt en het allemaal wat langer duurt. ‘Maar’, zegt ze, ‘Het moet wel lukken iedereen om 3:00 thuis te krijgen’. Dit is slechts één van de vele grappen die ze maakt, wat ontzettend ten goede komt aan de fijne sfeer van deze avond. Hoewel de Grote Zaal uitverkocht is, voelt het toch aan als een intieme show.  

De eerlijkheid, zelfspot en persoonlijke verhalen werken goed in op het publiek en dat merk je aan het enthousiasme. Tijdens ‘Alles Hier is Ook Van Jou’ gaan de lampjes van de telefoons massaal de lucht in. ‘Jullie doen de naam Lichtstad goed eer aan’, aldus het oordeel van Sanne. Ze is een echte entertainer die de interactie met het publiek opzoekt en omarmt: ze schroomt niet de zaal in te lopen, daar te dansen én zelfs bij een bezoeker op schoot te kruipen. 

Sanne draagt tijdens elke show het nummer 'Hey Mam' op aan een moeder en kind. In Muziekgebouw Eindhoven gaat deze bijzondere ode naar een 10-jarig meisje en haar moeder, die op het podium mogen zitten en woord voor woord meezingen. 

Tijdens ‘Wonderful Days’ ontpopt zich het hoogtepunt van de levendige interactie: op uitnodiging van Sanne danst, zingt en springt het hele publiek mee. Tot nu toe had Steenwijk het record van ‘De Meest Losgaande Zaal’, maar vanaf nu mag Eindhoven deze titel met trots dragen. 

Veel van haar nummers kennen we al, vanwege de vele hits die ze onder haar oeuvre mag rekenen. Maar vanavond maakten we kennis met de verhalen áchter de nummers. En de verhalen achter de innemende artiest Miss Montreal. Het was een avond om niet te vergeten!

 

 

Concert gemist? Of gewoon nog eens gaan? Dat snappen we: zo’n leuke avond wil je natuurlijk nóg eens meemaken!

Op 28 april komt Miss Montreal terug naar Muziekgebouw Eindhoven om deze gezellige avond nog eens over te doen. En tot die tijd geniet je van de foto’s, gemaakt door Nonja deRoo.  

 

 


Gepubliceerd op 23-10-2023