Sing Along Events meezingconcert

The Armed Man
For the Love of Music
Sun 22 Oct ’23 16:30 uur
Sun 22 Oct ’23
16:30 uur

Traditiegetrouw organiseren Muziekgebouw Eindhoven en Sing Along Events ook dit seizoen een meezingconcert. Op zondag 22 oktober staat op het programma: The Armed Man van de componist Karl Jenkins. Onder leiding van dirigent Martin van der Brugge wordt de The Armed Man in één dag ingestudeerd en aansluitend met orkest en solisten aan het einde van de middag uitgevoerd. Ben je al bekend met dit legendarische werk of heb je zin om dit werk (nog) eens uit te voeren? Geef je dan snel op en doe mee! Een deelnemersticket kost €38,50. Klik hier voor de flyer.

Voorbereiding

Vooraf kun je, alleen of met anderen, thuis al heel wat oefenwerk verrichten aan de hand van een klavieruittreksel, stempartij of de speciale vocale oefen-cd. Met behulp van deze oefen-cd kun je je eigen stempartij instuderen met op de achtergrond de andere partijen.


Groepsinschrijvingen

Je kunt je ook met meerdere zangers tegelijkertijd inschrijven. Vanaf 10 deelnemers ontvang je korting van maar liefst €2,50 en vanaf 20 zangers €5,00 korting per persoon op de deelnamekosten. Wil je met een groep inschrijven? Stuur dan een e-mail naar info@singalongevents.nl. Vermeld daarbij met hoeveel personen je wil inschrijven. Vervolgens krijg je van ons een kortingscode, waarmee je je online kunt inschrijven.


Extra repetitie

Als deelnemer ben je ook van harte welkom bij de extra repetitie op zaterdag 7 oktober tussen 10:00 uur en 16:00 uur in ‘De Regenboog’ te Leiden. Tijdens deze extra repetitie krijg je niet alleen de kans om je noten nog beter in te studeren, maar maak je gelijk kennis met de andere zangers en zangeressen. Laat deze kans niet liggen! Deelname aan de extra repetitie kost €13,00. Je kunt je opgeven via dit inschrijfformulier. Je kunt voor deze repetitiedag een lunch bestellen á € 11,00 via hetzelfde formulier. De lunch bestaat uit een assortiment broodjes (ook vegetarisch), krentenbol, fruit & consumptie.


Luisteren/Toegangstickets voor de uitvoering

Heb je fans die graag naar de uitvoering komen luisteren? Voor hen kun je toegangstickets bestellen. Verras je vrienden met een luisterticket! De aanvang van het concert is om 16:30 uur en het duurt tot 17:45 uur. Je kunt natuurlijk ook luistertickets bestellen als je niet deelneemt aan de The Armed Man scratch. Een toegangsticket voor het concert kost €15,00.

For the Love of Music

This concert is part of the For the Love of Music project. Club life is an important social-cultural engine of our society. We think this is important and therefore we are happy to make our halls available to anyone who loves music: creators, artists and musicians from Eindhoven and the region.