Naked Song

Persoonlijke verhalen van liedjesschrijvers die je ontroeren, opbeuren, tot nadenken stemmen of op een andere manier weten te raken. Oog in oog, een-op-een met de artiest, van heel dichtbij kruipen ze onder je huid.

Dat is Naked Song, het singer-songwriterprogramma van Muziekgebouw Eindhoven dat gedurende het hele jaar door de hele stad plaats vindt. Bij ‘Naked Song presents…’ zie je je favoriete artiesten op een vertrouwd podium, of ontdek je juist nieuwe muziek op een verrassende plek. Denk aan een ambachtelijke singer-songwriter in een knus café of intiem kapelletje, een opkomende act in pakweg Muziekgebouw Eindhoven, of een rootsy artiest in een sfeervolle stadstuin. Met ‘Naked Song festival’ pakken we uit en zie je een reeks aan artiesten op diverse locaties in en in de buurt van Muziekgebouw Eindhoven.

Gebracht volgens het ‘less is more’-principe, en dan weer uitbundig en meeslepend. De ene keer wordt er een speciale avond rondom een bepaald thema samengesteld met zorgvuldig geselecteerde muzikanten, de andere keer groeit een reeks artiesten uit tot een mooi affiche.


Meer informatie: www.nakedsong.nl

Naked Song vind je ook op Facebook en Instagram

Concerten in dit thema