Vereniging Vrienden Muziekgebouw Eindhoven


Vereniging Vrienden

De Vereniging Vrienden Muziekgebouw Eindhoven is een actieve vereniging die achter de schermen nauw betrokken is bij Muziekgebouw Eindhoven. Met hun bijdrage maken zij het mede mogelijk dat nu én in de toekomst een groot publiek kan blijven genieten van onvergetelijke muzikale ervaringen in een van de mooiste concertzalen van Europa. Met de bijdrage van de leden ondersteunt de vereniging o.a. de ontwikkeling van jong talent en er worden regelmatig gratis toegankelijke muzieklezingen georganiseerd voor aanvang van een concert.


Voordelen van het lidmaatschap

  • Exclusief voor Vrienden worden rondom een aantal andere voorstellingen gratis extra activiteiten georganiseerd zoals een Meet & Greet of een speciale inleiding.
  • Vrienden ontvangen regelmatig de Vriendennieuwsbrief met daarin bijzondere concerten én speciale acties.
  • Exclusief Vriendenuitje: een cultureel uitstapje inclusief vervoer, rondleiding en natuurlijk een concert. En dat alles voor een Vriendenprijs!
  • Vrienden worden uitgenodigd voor de jaarvergadering met aansluitend een concert.

Voor meer informatie kunt u ons ook bereiken via ons mailadres: vrienden@mgehv.nl


Word Vriend!

Draagt u Muziekgebouw Eindhoven ook een warm hart toe? Word dan Vriend en geniet van exclusieve voordelen en speciale Vriendenacties. Een lidmaatschap kost per seizoen slechts € 50 voor 2 personen en €30 voor 1 persoon.

Aanmelden kan telefonisch maandag t/m vrijdag tussen 13:00 en 17:00 uur door te bellen naar 040-2655600. U kunt zich ook aanmelden bij de ticketbalie of vul het aanmeldformulier in op onze website.


Meer informatie

Bestuur vereniging vrienden / ANBI
Jaarvergadering Vereniging Vrienden