Vereniging VriendenDe Vereniging Vrienden Muziekgebouw Eindhoven is een actieve vereniging die achter de schermen nauw betrokken is bij Muziekgebouw Eindhoven. Met hun bijdrage maken de Vrienden het mede mogelijk dat nu én in de toekomst het publiek kan blijven genieten van onvergetelijke muzikale ervaringen in een van de mooiste concertzalen van Europa.

Internationale toplokatie voor iedereen

Dankzij de Vrienden kunnen we bijzondere culturele projecten realiseren en jong talent ondersteunen. Zo kunnen we er samen voor zorgen dat Muziekgebouw Eindhoven de A-lokatie blijft die het is, zowel voor de internationale top als voor een breed publiek. Een plek waar iedereen welkom is.

Worden wij samen Vrienden?

Met €30 voor 1 persoon en € 50 voor 2 personen per jaar bent u al Vriend van Muziekgebouw Eindhoven. Aanmelden is gemakkelijk en u geniet direct van alle voordelen.

Speciaal welkomstcadeau voor de snelle beslisser

Meldt u zich vóór 1 februari 2024 aan, dan ontvangt u ‘Kak’, het uit het hart gegrepen boek van violiste Cécile Huijnen.

De pers over Kak:

  • 'Columns van doorgaans twee bladzijden, ideaal voor naast het bed. Heel vlot en humorvol geschreven, vanuit de praktijk. Je krijgt een inkijk op het podium, het op-reis-zijn en nog veel meer interessante gebieden.’

  • ‘Leuk en leerzaam voor een breed publiek.

>> LET OP: de oplage is beperkt. Dit aanbod is geldig zolang de voorraad strekt!

Aanmelden is gemakkelijk en kan op drie manieren:

Voordelen van het lidmaatschap

  • Exclusief voor Vrienden worden rondom een aantal concerten gratis extra activiteiten georganiseerd zoals een Meet & Greet of een speciale inleiding.
  • Vrienden ontvangen 20% korting op geselecteerde concerten. 
  • Vrienden ontvangen regelmatig de Vriendennieuwsbrief met daarin bijzondere concerten én speciale acties.
  • Exclusief Vriendenuitje: jaarlijks een cultureel uitstapje inclusief vervoer, rondleiding en natuurlijk een concert. En dat alles voor een Vriendenprijs!
  • Vrienden worden uitgenodigd voor de jaarvergadering met aansluitend gratis toegang tot een concert

Voor meer informatie kunt u direct mailen met onze relatiemanager


Constance Deelen,
relatiemanagerLees alle info m.b.t. Vereniging Vrienden