Vrienden van Muziekgebouw Eindhoven


De Vrienden van Muziekgebouw Eindhoven zijn achter de schermen actief betrokken bij Muziekgebouw Eindhoven. Met hun steun maken de Vrienden het mede mogelijk dat nu én in de toekomst het publiek kan blijven genieten van onvergetelijke muzikale ervaringen in een van de mooiste concertzalen van Europa.


Internationale toplocatie voor iedereen

Dankzij de Vrienden kunnen we bijzondere culturele projecten realiseren en jong talent ondersteunen. Zo kunnen we er samen voor zorgen dat Muziekgebouw Eindhoven de A-locatie blijft die het is, zowel voor de internationale top als voor een breed publiek. Een plek waar iedereen welkom is.


Worden wij samen Vrienden?

Met €50 voor 1 persoon en € 75 voor 2 personen per jaar ben je al Vriend van Muziekgebouw Eindhoven. Aanmelden is gemakkelijk en je geniet direct van alle voordelen.

Periodiek schenken

Mocht je stuctureel en gedurende een langere periode Muziekgebouw Eindhoven willen steunen? Dan is er de fiscaal aantrekkelijke mogelijkheid om een periodieke schenking te doen. Meer informatie over de aftrekbaarheid van een periodieke schenking vind je hier. Op het aanmeldformulier kun je de optie 'Periodiek schenken' aankruisen, we sturen je dan een schenkingsformulier.


Aanmelden is gemakkelijk en kan:

Voordelen van het lidmaatschap

  • Exclusief voor Vrienden worden rondom een aantal concerten gratis extra activiteiten georganiseerd zoals een Meet & Greet of een speciale inleiding;
  • Vrienden ontvangen 10-20% korting op geselecteerde concerten;
  • Vrienden krijgen recht op de klassieke voorverkoop, een week voor de vrije verkoop;
  • Vrienden ontvangen regelmatig de Vriendennieuwsbrief met daarin bijzondere concerten én speciale acties;
  • Exclusief Vriendenuitje: jaarlijks een cultureel uitstapje inclusief vervoer, rondleiding, diner en natuurlijk een concert. En dat alles voor een Vriendenprijs!

Voor meer informatie kun je direct mailen met onze relatiemanager


Constance Deelen,
Relatiemanager Vrienden van Muziekgebouw Eindhoven

Ja, reken op mij, ik meld mij aan als Vriend!