Bereikbaarheid

Publieksingang

Heuvel Galerie 140 | 5611 DK Eindhoven


Openbaar vervoer

Trein
Muziekgebouw Eindhoven ligt op 5 minuten loopafstand van NS Station Eindhoven. De publieksingang van het Muziekgebouw bevindt zich in winkelcentrum Heuvel, gelegen in hartje Eindhoven.
Voor meer informatie over aankomst- en vertrektijden van treinen, zie www.ns.nl


Bus

Vanaf station 'Eindhoven' kunt u verschillende streek- of stadsbuslijnen richting de bushaltes 'Witte Dame', '18 Septemberplein' of 'Keizersgracht' pakken. Kijk hier voor meer informatie over de diverse buslijnen.


Auto

Klik hier voor een routekaart op Google Maps.

A58 vanuit Tilburg:
Volg de A2 richting Maastricht afrit 33; Waalre, rij in de richting van Eindhoven centrum. Deze Aalsterweg loopt over in de Stratumsedijk. Vervolg zie routekaart.


A2 vanuit Amsterdam/s'Hertogenbosch:
Volg de A2/A58 richting Eindhoven. Volg op de JF Kennedylaan de aanduiding Centrum-Woensel-Tongelre-Helmond. Einde JF Kennedylaan rechtsaf naar Fellenoord. Blijf borden Centrum volgen, linksaf op Boschdijktunnel. Op Wal linksaf richting Bilderdijklaan waarna linksaf naar Stratumsedijk. Vervolg zie routekaart.


A50 vanuit Arnhem/Nijmegen:
Volg de A50 richting Eindhoven. Volg bij de splitsing autosnelwegen de aanduiding Centrum-Woensel-Tongelre-Helmond. Einde JF Kennedylaan rechtsaf naar Fellenoord. Blijf borden Centrum volgen, linksaf op Boschdijktunnel. Op Wal linksaf richting Bilderdijklaan waarna linksaf naar Stratumsedijk.


Parkeren

U kunt Parkeergarage QPark Heuvel inrijden via de reguliere ingang aan de Ten Hagestraat 6a. Klik hier voor de routebeschrijving.


Vanwege herinrichting van de Vestdijk is de verkeerssituatie rondom de parkeergarage Heuvel tijdelijk gewijzigd. Meer informatie over de omleidingen vindt u hier.

In geval van mogelijke drukte in de parkeergarage Heuvel, kunt u ook uitwijken naar andere parkeergarages op loopafstand, zoals het Stadhuisplein, de Bijenkorf, de Witte Dame. Alle parkeermogelijkheden vindt u hier


Op de avond van het concert zijn bij de uitgiftebalie van de garderobe betaalkaarten (uitrijkaarten) à €8,00 verkrijgbaar. Meer info vindt u hier.

Op vrijdagavond (koopavond) en koopzondagen is het druk in het centrum van Eindhoven. Wij adviseren u hiermee rekening te houden. Laatkomers kunnen niet altijd worden toegelaten tot de zaal.

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.
Meer informatie