Eten & drinken

Meneer Frits is gesloten t/m 28 april

Ons grand café/restaurant Meneer Frits, gelegen direct naast het Muziekgebouw, is dé ontmoetingsplek bij uitstek voor een smakelijke lunch, een heerlijk diner, een gezellige borrel of gewoon een uitstekende kop koffie. Voor wie aansluitend een concert bezoekt, is er het tweewekelijks wisselende twee- en driegangen concertmenu. Een ontspannen begin van een avond-uit in het Muziekgebouw!

Menu

Lunch | Diner

Concertmenu

Geniet vooraf aan het concert van een heerlijk diner in ons restaurant Meneer Frits. Er wordt een twee- of driegangenmenu geserveerd. Hebt u dieetwensen of vragen over het menu, neem dan contact op met ons restaurant.

Concertarrangement

Met het concertarrangement boekt u een compleet verzorgd avondje uit. Voor €47,50 p.p. geniet u voorafgaand aan het concert van een heerlijk driegangen concertmenu met een glaasje prosecco of jus d’orange. In de pauze en na afloop van het concert staat er een tafeltje met een drankje en iets lekkers voor u klaar. 

Het concertarrangement bestaat uit:

  • Ontvangst met een glaasje prosecco of jus d’orange
  • Driegangen concertmenu in restaurant Meneer Frits
  • Een drankje en een hapje tijdens de pauze aan een voor u gereserveerde tafel in de foyer*
  • Na afloop van het concert een drankje met een hapje in restaurant Meneer Frits

Onze medewerkers zorgen ervoor dat het u aan niets ontbreekt en dat u bovendien op tijd in de zaal zit. Aanvang van het concert arrangement is 17.30 uur.

U reserveert dit arrangement online bij uw kaartbestelling of bel om te reserveren naar 040 - 244 20 20.

* Wanneer een concert geen pauze heeft wordt de borrel na afloop uitgebreid.

In Meneer Frits bereidt onze chef-kok dagelijks diverse smakelijke en verfijnde gerechten.

Reserveren

Voor meer informatie of het maken van een reservering kunt u mailen naar: reserveren@meneerfrits.nl, bellen naar 040 - 265 56 10 of gebruik maken van onderstaand formulier. 


                                  Volg Meneer Frits

Meneer Frits is ook op Facebook en Instagram te vinden. Volg ons om op de hoogte te blijven van de nieuwste menu's en acties. Reserveren via onze sociale kanalen is helaas niet mogelijk. 

   

Openingstijden Restaurant Meneer Frits
ma gesloten
di t/m za 11.00-23.00 uur
zo 12.00-22.00 uur
Jan van Lieshoutstraat 3 | 5611 EE Eindhoven
Bekijk route in Google Maps
Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.
Meer informatie