Organiseer jouw event in Muziekgebouw Eindhoven


Middenin het stadscentrum en gemakkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer: Muziekgebouw Eindhoven is dé plek voor bijzondere ontmoetingen en evenementen. Voor zakelijke events, congressen, presentaties en bijeenkomsten zijn onze zalen de perfecte locatie. Dineer op het grote podium, vier feest in de foyer of houdt een besloten bijeenkomst backstage. Muziekgebouw Eindhoven heeft ontelbare mogelijkheden.

We garanderen een strakke organisatie, waarbij tot in de details naar perfectie wordt gestreefd. In overleg met jou stellen we een origineel programma samen en zorgen we voor een soepele logistiek. Zo wordt jouw zakelijke event een succes!

Wij werken ook veel samen met de beste lokale cateraars. De catering van jouw event is naar elke wens of smaak en elk budget in te vullen. Samen met de cateraar en ons horecapersoneel zorgen wij dat het jullie aan niets ontbreekt.


Grote Zaal - Groots & inspirerend

Onze Grote Zaal heeft een achthoekig ontwerp waar toehoorders vanuit elke richting altijd een goed zicht op het podium hebben. De akoestiek van Muziekgebouw Eindhoven behoort tot de top 5 van toonaangevende podia in de wereld. Behalve als concertzaal is de Grote Zaal dus ook voor sprekers (denk congres, presentatie, bijeenkomst) een perfecte ruimte.

In de Grote Zaal is het tevens mogelijk de eerste zeven rijen te verwijderen, waardoor staanplaatsen worden gecreëerd. Op die manier wordt de zaal toegankelijk voor circa 1.750 bezoekers en is een groot event geen enkel probleem.

Te huren voor concert, congres, receptie, feest en diner.


Kleine zaal – Intiem & sfeervol

De Kleine Zaal wordt net als de Grote Zaal geroemd vanwege de sublieme akoestiek. Voor een zakelijk evenement in een wat intiemere sfeer is de Kleine Zaal de uitgelezen locatie. Ook hier zijn alle technische benodigdheden aanwezig voor een goed georganiseerd event dat net wat meer contact biedt tussen podium en toehoorders. De Kleine Zaal heeft een capaciteit tot 380 personen.

Te huren voor concert, congres, receptie, feest en diner.


M by Muziekgebouw Eindhoven – Modern & gezellig

In M voelt iedereen zich thuis. Deze gezellige ruimte - uitkijkend op de Markt – heeft een eigentijdse en clubachtige uitstraling. M is uitstekend geschikt voor een bijeenkomst in een wat lossere sfeer: informeel en relaxed, strak en clean. Met deze ruimte kun je echt alle kanten op voor een wat kleiner event met een capaciteit voor ca. 150 personen.

Te huren voor concert, vergadering, workshop, receptie, feest en diner.


Foyers

Er zijn verschillende foyers in het gebouw, geschikt voor verschillende capaciteiten. Een privéreceptie bij een concert of een groot personeelsfeest: voor ieder evenement vinden wij een gepaste ruimte. De totale capaciteit van het gehele gebouw is 2.200 personen.

Backstage – Uniek & bijzonder

Achter de schermen gebeurt het! En wie wil daar nou niet een keer een kijkje nemen? Wie lopen er rond en hoe komt dat op het podium allemaal bij elkaar? Solistenkamers, artiestenfoyer, regiekamer... Het zijn juist die ruimtes, waar het publiek nooit komt, die we met een rondleiding toegankelijk maken. We bieden zelfs de mogelijkheid om jouw complete event backstage plaats te laten vinden. Uniek, sfeervol en ongewoon. Reken maar dat jij en je gasten dat nooit meer vergeten!

Zakelijke verhuur

Neem voor meer informatie over het organiseren van jouw evenement bij Muziekgebouw Eindhoven contact op met Mici Fiedeldij-Wittenberg op 040 – 265 56 59 of stuur een e-mail naar mici@mgehv.nl.


Culturele amateurverhuur

Ben je lid van een amateurvereniging en ben je geïnteresseerd in de mogelijkheden om een concert te geven in Muziekgebouw Eindhoven? Lees dan meer over het project For the Love of Music en neem dan contact op met Britt Baggermans via britt.baggermans@mgehv.nl.