Openings­tijden

Ticketbureau

E-mail
Het best zijn wij bereikbaar via mail: tickets@mgehv.nl
Vermeld voor een snelle afhandeling duidelijk je naam, e-mailadres en eventueel je IBAN

Telefoon
Telefoonnummer: +31 40 244 20 20
Bereikbaar maandag t/m zaterdag van 13:00 - 17:00 uur!! LET OP !! Afwijkende tijden gedurende de zomerperiode

  • Gedurende de maanden juli & augustus zijn we op zaterdag niet bereikbaar
  • De zomersluiting loop van zaterdag 22 juli t/m zondag 13 augustus 2023. Gedurende die weken is het Muziekgebouw volledig gesloten en telefonisch niet bereikbaar. Mail wordt dan niet gelezen.Openingstijden balie
De balie is geopend op maandag t/m zaterdag van 13:00 - 17:00 uur én een uur voorafgaand aan een concert (m.u.v. de zomerperiode, zie hierboven!!). Mocht je nog geen tickets hebben gekocht, dan is er bij aankomst nog voldoende tijd om dit te doen. Zorg dan uiteraard wel dat je op tijd aanwezig bent, in verband met eventuele drukte bij het Ticketbureau.

Grand café/restaurant Meneer Frits

We werken aan een nieuwe invulling van het restaurant Meneer Frits, daardoor is het niet meer mogelijk om voorafgaand aan een concert te lunchen of te dineren (een concertmenu te reserveren) bij Meneer Frits.

Voor een beperkt aantal concerten per jaar blijft deze mogelijkheid wel bestaan. Als dit van toepassing is op een concert zal dit op de website van het betreffende concert worden vermeld en kunt u wel online reserveren. 

We gaan hard aan de slag met de nieuwe invulling van ons restaurant, zodra de nieuwe invulling van Meneer Frits gereed is zullen we dit vermelden op onze website. 

Concert ingang / Stadsfoyer

Op dagen dat er concerten zijn hanteren we, onder voorbehoud, de volgende openingstijden:

  • Middagconcert: vanaf 12:00 uur
  • Avondconcert: vanaf 18:00 uur
  • Lunchpauzeconcert: 11:15 - 14:30 uur
  • Blue Note ClubSessions: 16:00 - 19:00 uur


!! LET OP:
Muziekgebouw Eindhoven is volledig gesloten van zaterdag 24 juli t/m zondag 13 augustus 2023!

Contact

Je kunt op verschillende manieren contact met ons opnemen. Natuurlijk ben je van harte welkom bij onze ticketbalie, maar je kunt ons ook op andere manieren benaderen. We doen ons best om je zo snel mogelijk te helpen. 

Contactpagina