Jazz

 

Jazz is een unieke muziekvorm die in Muziekgebouw Eindhoven tot leven komt. Hier geniet je van zowel de gevestigde namen als opkomend talent, met hun veelal opzwepende ritmes en improvisaties. In Muziekgebouw Eindhoven hebben we een breed scala aan jazzconcerten samengesteld. Van intieme shows bij Blue Note ClubSessions in M tot uitbundige optredens in een van onze concertzalen.

Bekijk hieronder alle jazzconcerten op onze agenda.

 • Michel Camilo & Tomatito

  Jazz en flamenco smelten samen
  za 11 mei ’24 20:15 uur
  Grote Zaal
  za 11 mei ’24
  20:15 uur
  In winkelmandje
 • Diana Krall

  Exclusieve concerten in Nederland
  wo 3 jul ’24 20:15 uur
  Grote Zaal
  wo 3 jul ’24
  20:15 uur
  Uitverkocht
 • Diana Krall

  Exclusieve concerten in Nederland
  do 4 jul ’24 20:15 uur
  Grote Zaal
  do 4 jul ’24
  20:15 uur
  Uitverkocht

 

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de tofste jazzconcerten in Muziekgebouw Eindhoven!

 

Jazz in Muziekgebouw Eindhoven 

Jazz is een unieke muziekvorm die in Muziekgebouw Eindhoven tot leven komt. Hier geniet je van zowel de gevestigde namen als opkomend talent, met hun veelal opzwepende ritmes en improvisaties. In Muziekgebouw Eindhoven hebben we een breed scala aan jazzconcerten samengesteld. Van intieme shows bij Blue Note ClubSessions in Meneer Frits tot uitbundige optredens in één van onze concertzalen.  
Onze jazzprogrammering is gevarieerd en omvat alle subgenres van jazz, waardoor er voor ieder wat wils is. We nodigen zowel gevestigde als opkomende artiesten uit om onze podia te betreden, zodat onze jazzliefhebbers altijd de kans hebben om nieuwe en opwindende jazzmuziek te ontdekken.  
 
Of je nu een fervent jazzliefhebber bent, of juist nieuwsgierig om de wondere en vrije wereld van jazz te ontdekken, de jazzconcerten van Muziekgebouw Eindhoven bieden een onvergetelijke ervaring. Verlies jezelf in de vrije improvisatie van jazz en geniet van deze legendarische muziekstijl in Muziekgebouw Eindhoven.