Bereikbaar­heid

Publieksingang

Heuvel 140 | 5611 DK Eindhoven

Plattegrond

Openingstijden

Google Maps

Contact

Openbaar vervoer

Wij doen er alles aan om onze ecologische voetafdruk zo klein mogelijk te maken. Help je mee? Dit kan al door bijvoorbeeld met het OV te reizen of de fiets te pakken.

Trein

Muziekgebouw Eindhoven ligt op slechts 5 minuten loopafstand van NS Station Eindhoven. Informatie over vertrek- en aankomsttijden én de voordeligste treinkaartjes bestel je hier


Bus

Vanaf station 'Eindhoven' kun je verschillende streek- of stadsbuslijnen richting de bushaltes 'Witte Dame', '18 Septemberplein' of 'Keizersgracht' nemen. Kijk hier voor meer informatie over de diverse buslijnen.


Fiets

Ook met de fiets is Muziekgebouw Eindhoven goed bereikbaar. Stallen van je fiets kan geheel gratis in de bewaakte, overdekte fietsenstalling 'Heuvel' en fietsenstalling '18 Septemberplein'. Deze bevinden zich op loopafstand van Muziekgebouw Eindhoven. Bekijk de site van This Is Eindhoven voor recente openingstijden. 


Voordelig Parkeren

Is het OV of de fiets geen optie? Carpoolen kan natuurlijk ook!  Je parkeert voordelig via Muziekgebouw Eindhoven in alle Q-park locaties in het centrum van Eindhoven. Je bespaart tot wel €10,00 op een parkeerkaartje. Verzeker jezelf van een parkeerplaats en reserveer hier. Let op: inrijden vanaf 18:00 uur.

Op vrijdagavond (koopavond) en koopzondagen is het druk in het centrum van Eindhoven. Plan daarom de reis van tevoren en houd rekening met extra reistijd: laatkomers kunnen niet altijd worden toegelaten tot de zaal.

Muziekgebouw Eindhoven werkt geregeld samen met externe locaties. Hieronder lees je meer over deze locaties en hoe je deze bereikt. 


DOMUSDELA (Paterskerk en De Kapel)

De Paterskerk en de Kapel van DOMUSDELA bevinden zich aan de Kanaalstraat 4. Via deze plattegrond kun je de ingangen van beide locaties vinden.

Parkeren is mogelijk tegenover de locaties bij Parking DLL, of bij Parkeergarage Q-Park Heuvel gelegen naast Muziekgebouw Eindhoven.


Effenaar

De Effenaar is gelegen aan Dommelstraat 2, 5611 CK Eindhoven. De locatie is uitstekend bereikbaar met het openbaar vervoer. Als je met de trein of bus komt, neem je bij aankomst op station Eindhoven de uitgang 'centrum'. Eenmaal buiten sla je linksaf en na ongeveer 150 meter zie je, aan de overzijde van de straat, de Effenaar liggen.

Kom je met de auto? Dan kun je vanuit alle richtingen het beste de bordjes 'centrum' / 'station' volgen tot aan Centraal Station Eindhoven. Vanaf daar zie je de Effenaar na ongeveer 150 meter aan de overzijde van de straat. Let op: voer in je TomTom niet de Dommelstraat in als adres, maar de Stationsweg, dan kom je aan de juiste zijde (parkeerplaats) uit.

Kom je met de fiets? Direct bij de ingang van de Effenaar bevindt zich een gratis fietsenstalling waar je je fiets kunt stallen.


Evenementen en speciale dagen

In een bruisende stad als Eindhoven is van alles te doen. Dat kan gevolgen hebben voor de bereikbaarheid van de binnenstad. Bekijk het overzicht van evenementen 

Ook iedere vrijdagavond en zondagmiddag zijn de winkels in de binnenstad van Eindhoven geopend.


Disclaimer:
Muziekgebouw Eindhoven kan niet instaan voor de inhoud en het functioneren van bovenstaande hyperlinks, websites en/of informatiebronnen en is niet aansprakelijk voor de mogelijke gevolgen van het gebruik hiervan.