Bereikbaar­heid

Publieksingang

Heuvel 140 | 5611 DK Eindhoven

Openingstijden

Plattegrond

Google Maps

Contact

Openbaar vervoer

Trein

Muziekgebouw Eindhoven ligt op 5 minuten loopafstand van NS Station Eindhoven. De publieksingang van Muziekgebouw Eindhoven bevindt zich in winkelcentrum Heuvel, gelegen in hartje Eindhoven. Voor meer informatie over aankomst- en vertrektijden van treinen, zie www.ns.nl.


Bus

Vanaf station 'Eindhoven' kun je verschillende streek- of stadsbuslijnen richting de bushaltes 'Witte Dame', '18 Septemberplein' of 'Keizersgracht' nemen. Kijk hier voor meer informatie over de diverse buslijnen.


Fiets

Ook met de fiets is Muziekgebouw Eindhoven goed bereikbaar. Stallen van je fiets kan geheel gratis in de bewaakte, overdekte fietsenstalling 'Heuvel' en fietsenstalling '18 Septemberplein'. Deze bevinden zich op loopafstand van Muziekgebouw Eindhoven. Bekijk de site van This Is Eindhoven voor recente openingstijden. 


Auto

Bekijk de route op Google Maps

A58 vanuit Tilburg:
Volg de A2 richting Maastricht afrit 33; Waalre, rij in de richting van Eindhoven centrum. Deze Aalsterweg loopt over in de Stratumsedijk. Vervolg zie routekaart.

A2 vanuit Amsterdam/'s-Hertogenbosch:
Volg de A2/A58 richting Eindhoven. Volg op de JF Kennedylaan de aanduiding Centrum-Woensel-Tongelre-Helmond. Einde JF Kennedylaan rechtsaf naar Fellenoord. Blijf borden Centrum volgen, linksaf op Boschdijktunnel. Op Wal linksaf richting Bilderdijklaan waarna linksaf naar Stratumsedijk. Vervolg zie routekaart.

A50 vanuit Arnhem/Nijmegen:
Volg de A50 richting Eindhoven. Volg bij de splitsing autosnelwegen de aanduiding Centrum-Woensel-Tongelre-Helmond. Einde JF Kennedylaan rechtsaf naar Fellenoord. Blijf borden Centrum volgen, linksaf op Boschdijktunnel. Op Wal linksaf richting Bilderdijklaan waarna linksaf naar Stratumsedijk.

A2 vanuit Weert:
Volg de A2 richting Eindhoven en neem afslag 29 t/m 33 richting E34/Airport/Veldhoven/Waalre/Venlo/Eindhoven. Ga verder op de Leenderweg. Neem de Piuslaan en Kanaaldijk-Zuid naar de Gedempte Gracht in het centrum. Zie de routekaart.


Parkeren

Je kunt Parkeergarage QPark Heuvel inrijden via de reguliere ingang aan de Ten Hagestraat 6a.

Bekijk de routebeschrijving

In geval van mogelijke drukte in de parkeergarage Heuvel, kun je ook uitwijken naar andere parkeergarages op loopafstand, zoals het Stadhuisplein, de Bijenkorf, de Witte Dame. Ook kun je gebruik maken van Q-Park Kennedyplein. Deze parking is 24 uur per dag geopend. 

Bekijk alle parkeermogelijkheden  

Op vrijdagavond (koopavond) en koopzondagen is het druk in het centrum van Eindhoven. Wij adviseren je hiermee rekening te houden. Laatkomers kunnen niet altijd worden toegelaten tot de zaal.


DOMUSDELA (Paterskerk en De Kapel)

De Paterskerk en de Kapel van DOMUSDELA bevinden zich aan de Kanaalstraat 4. Via deze plattegrond kun je de ingangen van beide locaties vinden.

Parkeren is mogelijk tegenover de locaties bij Parking DLL, of bij Parkeergarage Q-Park Heuvel gelegen naast Muziekgebouw Eindhoven.


Effenaar

De Effenaar is gelegen aan Dommelstraat 2, 5611 CK Eindhoven. De locatie is uitstekend bereikbaar met het openbaar vervoer. Als je met de trein of bus komt, neem je bij aankomst op station Eindhoven de uitgang 'centrum'. Eenmaal buiten sla je linksaf en na ongeveer 150 meter zie je, aan de overzijde van de straat, de Effenaar liggen.

Kom je met de auto? Dan kun je vanuit alle richtingen het beste de bordjes 'centrum' / 'station' volgen tot aan Centraal Station Eindhoven. Vanaf daar zie je de Effenaar na ongeveer 150 meter aan de overzijde van de straat. Let op: voer in je TomTom niet de Dommelstraat in als adres, maar de Stationsweg, dan kom je aan de juiste zijde (parkeerplaats) uit.

Kom je met de fiets? Direct bij de ingang van de Effenaar bevindt zich een gratis fietsenstalling waar je je fiets kunt stallen.


Fifth|NRE

Fifth|NRE ligt op het NRE Terrein aan Gasfabriek 5, 5613 CP Eindhoven. Voor je navigatie kun je Nachtegaallaan 15 of Treurenburgstraat 57 invoeren.

Parkeren kan betaald (tot 21:00 uur) op het parkeerterrein voor de deur.


Catharinakerk

De Catharinakerk bevindt zich op het Catharinaplein, op een paar minuten loopafstand van Muziekgebouw Eindhoven. Het adres is Catharinaplein 1.

Parkeren is mogelijk bij Parkeergarage Q-Park Heuvel gelegen naast Muziekgebouw Eindhoven of bij Parkeergarage Q-Park Stadhuisplein.


Evenementen en speciale dagen

In een bruisende stad als Eindhoven is van alles te doen. Dat kan gevolgen hebben voor de bereikbaarheid van de binnenstad. Bekijk het overzicht van evenementen 

Ook iedere vrijdagavond en zondagmiddag zijn de winkels in de binnenstad van Eindhoven geopend.


Disclaimer:
Muziekgebouw Eindhoven kan niet instaan voor de inhoud en het functioneren van bovenstaande hyperlinks, websites en/of informatiebronnen en is niet aansprakelijk voor de mogelijke gevolgen van het gebruik hiervan.