© Boris Windmeijer

Ronny deCarlo

Soulvol gitaarspel met hiphop-, EDM- en filmmuziekinvloeden
Blue Note ClubSessions
za 9 nov ’24 17:00 uur


Ronny deCarlo - gitaar
Jelle Willems - toetsen
Misha Voeykov - basgitaar
Noah Bouwman - drums

za 9 nov ’24
17:00 uur
 • za 9 nov ’24
  Deuren open
  16:00 uur
  Start
  17:00 uur
  M by Muziekgebouw Eindhoven

De Colombiaans-Nederlandse gitarist Roenik Roa Espinosa, beter bekend als Ronny deCarlo, streeft naar een nieuw geluid door zijn eigenzinnige en soulvolle gitaarspel te combineren met hiphop, EDM en muziek voor films en videogames. In zijn composities hoor je invloeden uit funk, 00's boom bap, nu-metal, Ennio Morricone's spaghettiwestern-soundtracks en Bryson Tillers trapsoul. In 2023 won Ronny deCarlo ‘The Records’, een wedstrijd van de Keep an Eye Foundation, waardoor hij zijn debuutalbum 'Fonque Nouveau' kon opnemen. Op deze plaat verkent Ronny de grenzen van genres en combineert hij het gevoel van een live funk/gospelband met een akoestische/elektrische hybride sound.

In november komt Ronny voor het eerst naar Blue Note ClubSessions en brengt hij zijn rijke mix van muziekstijlen naar Eindhoven met Jelle Willems op toetsen, Misha Voeykov op basgitaar en Noah Bouwman op drums.

Blue Note ClubSessions

Om de zaterdag wisselen gevestigde namen en verrassend opkomend talent uit de hedendaagse jazz- en soulscene elkaar af in een ongedwongen clubsetting bij Blue Note ClubSessions. In M gaat ontmoeten hierbij optimaal samen met genieten van top livemuziek.


Blue Note ClubCard

Krijg je geen genoeg van Blue Note ClubSessions? Dan is de Blue Note ClubCard een uitkomst! Je bestelt hiermee 10 tickets voor 75 euro. Dat is 50 euro korting ten opzichte van losse tickets!

Op de Blue Note ClubCard zit een unieke code, waarmee je voorafgaand aan het concert een ticket boekt op onze website. De ClubCard zelf geeft geen toegang tot het concert. Belangrijk dus, dat je jouw ticket van tevoren bestelt. De Blue Note ClubCard is geldig voor alle Blue Note ClubSessions tot en met juli 2024 – het hele seizoen 2023/2024 dus.

Haal je de Blue Note ClubCard op bij ons ticketbureau? Vergeet dan niet de bestelbevestiging mee te nemen. Laat je de ClubCard liever thuisbezorgen? Dat is mogelijk tegen een meerprijs. 

Bestel de Blue Note ClubCard


Tijdschema

De deuren van M openen om 16:00 uur, dan kun je alvast genieten van een drankje en een jazz-DJ. Het live concert start om 17:00 uur en zal tot 18:15 uur duren. Om het geheel goed af te sluiten, draait de jazz-DJ tot 19:00 uur.