Blue Note ClubSessions


Om de zaterdag wisselen gevestigde namen en verrassend opkomend talent uit de hedendaagse jazz- en soulscene elkaar af in een ongedwongen clubsetting bij Blue Note ClubSessions. In M gaat ontmoeten hierbij optimaal samen met genieten van top livemuziek.Blue Note ClubCard

Krijg je geen genoeg van Blue Note ClubSessions? Dan is de Blue Note ClubCard een uitkomst! Je bestelt hiermee 10 tickets voor 75 euro. Dat is 50 euro korting ten opzichte van losse tickets!

Meer over de Blue Note ClubCard lezen en bestellen doe je hier.


Blue Note ClubCard

Met de Blue Note ClubCard kun je 10 tickets bestellen voor 75 euro. Dat is 50 euro korting ten opzichte van losse tickets!

Hoe werkt de Blue Note ClubCard?

Op de Blue Note ClubCard zit een unieke code, waarmee je voorafgaand aan het concert een ticket boekt op onze website. De ClubCard zelf geeft geen toegang tot het concert. Belangrijk dus, dat je jouw ticket van tevoren bestelt. De Blue Note ClubCard is geldig voor alle Blue Note ClubSessions en één jaar vanaf het moment van uitgifte.


Blue Note ClubCard bestellen

Je bestelt de Blue Note ClubCard eenvoudig via onderstaande button.

Bestel de Blue Note ClubCard

Haal je de Blue Note ClubCard op bij ons ticketbureau? Vergeet dan niet de bestelbevestiging mee te nemen. Laat je de ClubCard liever thuisbezorgen? Dat is mogelijk tegen een meerprijs.


Tijdschema

De deuren van M openen om 16:00 uur, dan kun je alvast genieten van een drankje en draait de DJ de leukste platen. Het concert start om 17:00 uur en duurt tot ongeveer 18:15 uur. Om het geheel goed af te sluiten, draait de DJ tot 19:00 uur!


Vrije plaatskeuze

Bij Blue Note ClubSessions zijn er zowel zit- als staanplaatsen. Er geldt een vrije plaatskeuze.


Altijd op de hoogte van nieuwe Blue Note ClubSessions en jazzconcerten? Meld je aan voor de nieuwsbrief!