© Amanda Malavi

The Fried Seven

Swingende early jazz
Blue Note ClubSessions
za 30 nov ’24 17:00 uur


Pablo Castillo - kornet
Matteo Paggi - trombone
Martí Mitjavila - rietblazers
Pepijn Mouwen - rietblazers
Cem Karayalçin - banjo & gitaar
Simon Osuna - contrabas
Carlos Ayuso - drums

za 30 nov ’24
17:00 uur
 • za 30 nov ’24
  Deuren open
  16:00 uur
  Start
  17:00 uur
  M by Muziekgebouw Eindhoven

Op het Conservatorium van Amsterdam ontdekten de jonge muzikanten van The Fried Seven hun gedeelde liefde voor early jazz, de jazz uit de jaren 20 en 30. De band weet als geen ander deze vroege stijlen nieuw leven in te blazen. Hun swingende repertoire omvat nummers van artiesten zoals Louis Armstrong, Jelly Roll Morton, King Oliver en Duke Ellington, maar ook spelen ze hun eigen arrangementen. In januari brachten ze hun debuutalbum 'Late to the Party' uit. Op dit album hoor je een mix van klassieke jazznummers en nieuwe eigen stukken, waarmee ze op een levendige manier traditionele jazz eren en nieuwe ideeën introduceren.

Het septet speelde al op verschillende bekende jazzfestivals, zoals het Grachtenfestival, Jazzfestival Heerde, Breda Jazz Festival, Jazz in Duketown, Enkhuizen Jazz Festival en de Classic Jazz Concert Club. Ook won de band de Juryprijs op de eerste editie van de Karel Van Eerd Music Award. Op 16 november zijn ze voor het eerst te zien bij Blue Note ClubSessions. Maak je klaar voor een swinge middag!

Blue Note ClubSessions

Om de zaterdag wisselen gevestigde namen en verrassend opkomend talent uit de hedendaagse jazz- en soulscene elkaar af in een ongedwongen clubsetting bij Blue Note ClubSessions. In M gaat ontmoeten hierbij optimaal samen met genieten van top livemuziek.


Blue Note ClubCard

Krijg je geen genoeg van Blue Note ClubSessions? Dan is de Blue Note ClubCard een uitkomst! Je bestelt hiermee 10 tickets voor €75. Dat is €50 korting ten opzichte van losse tickets!

Op de Blue Note ClubCard zit een unieke code, waarmee je voorafgaand aan het concert een ticket boekt op onze website. De ClubCard zelf geeft geen toegang tot het concert. Belangrijk dus, dat je jouw ticket van tevoren bestelt. De Blue Note ClubCard is geldig voor alle Blue Note ClubSessions en één jaar geldig vanaf het moment van uitgifte.

Haal je de Blue Note ClubCard op bij ons ticketbureau? Vergeet dan niet de bestelbevestiging mee te nemen. Laat je de ClubCard liever thuisbezorgen? Dat is mogelijk tegen een meerprijs. 

Bestel de Blue Note ClubCard


Tijdschema

De deuren van M openen om 16:00 uur, dan kun je alvast genieten van een drankje en een jazz-DJ. Het live concert start om 17:00 uur en duurt tot 18:15 uur. Om het geheel goed af te sluiten, draait de jazz-DJ tot 19:00 uur.