Willem 't Hart

Mix van jazz, elektronica & neosoul
Blue Note ClubSessions
za 8 jun ’24 17:00 uur


Willem ’t Hart - piano en electronica
Nello Biasin - drums
Bram ’t Hart - basgitaar
Jermaine Berkhout - MC

za 8 jun ’24
17:00 uur
 • za 8 jun ’24
  Deuren open
  16:00 uur
  Start
  17:00 uur
  M by Muziekgebouw Eindhoven

Achter de piano van zijn vader begon Willem 't Hart zijn muzikale avontuur, wat uitgroeide tot een bruisende carrière als toetsenist, pianist en producer. Samen met zijn broer richtte hij de band Funky Organizers op. In 2020 debuteerde Willem 't Hart als soloartiest met de EP Seven Years. Met zijn tweede EP 'Home' brengt hij zijn verleden in de mode en heden in de muziek samen, waarbij hij samenwerkt met getalenteerde muzikanten zoals trompettist Peter Somuah en zangeres Naaz.

Zijn carièrre nam een bijzondere wending toen hij werd ontdekt door internationale modellenbureaus, waarna hij binnen kortere tijd op de catwalk liep voor merken als Prada en Gucci. Deze ervaring beïnvloedde zijn artistieke visie, wat terug te zien is in zijn artwork. Een paar jaar later besloot Willem echter afscheid te nemen van modellenwerk en zich volledig te focussen op zijn eerste passie: muziek. Hij is onder andere te zien als toetsenist bij artiesten als Gregory Porter, Naaz en tourde hij  eigen tijd met Leif de Leeuw band. 

Blue Note ClubSessions

Om de zaterdag wisselen gevestigde namen en verrassend opkomend talent uit de hedendaagse jazz- en soulscene elkaar af in een ongedwongen clubsetting bij Blue Note ClubSessions. In M gaat ontmoeten hierbij optimaal samen met genieten van top livemuziek.


Blue Note ClubCard

Krijg je geen genoeg van Blue Note ClubSessions? Dan is de Blue Note ClubCard een uitkomst! Je bestelt hiermee 10 tickets voor 75 euro. Dat is 50 euro korting ten opzichte van losse tickets!

Op de Blue Note ClubCard zit een unieke code, waarmee je voorafgaand aan het concert een ticket boekt op onze website. De ClubCard zelf geeft geen toegang tot het concert. Belangrijk dus, dat je jouw ticket van tevoren bestelt. De Blue Note ClubCard is geldig voor alle Blue Note ClubSessions tot en met juli 2024 – het hele seizoen 2023/2024 dus.

Haal je de Blue Note ClubCard op bij ons ticketbureau? Vergeet dan niet de bestelbevestiging mee te nemen. Laat je de ClubCard liever thuisbezorgen? Dat is mogelijk tegen een meerprijs. 

Bestel de Blue Note ClubCard


Tijdschema

De deuren van M openen om 16:00 uur, dan kun je alvast genieten van een drankje en de muziek van DJ Sookie. Het live concert start om 17:00 uur en zal tot 18:15 uur duren. Om het geheel goed af te sluiten, draait DJ Sookie tot 19:00 uur.