Andrew Combs

Mix van country, americana en indiefolk
Americana Mondays
ma 9 sep ’24 20:15 uur
ma 9 sep ’24
20:15 uur

De Amerikaanse singer-songwriter Andrew Combs wordt vaak tot de categorie country gerekend, mede omdat hij al jaren opereert vanuit countryhoofdstad Nashville. Maar zijn muzikale palet is veel breder. In Nashville evolueerde zijn geluid van alternatieve rock tot een mix van country, americana en indiefolk. Combs' vermogen om verschillende genres te combineren, geeft zijn muziek een uniek karakter. Met zijn zachte stem en subtiele strijkersarrangementen heeft Combs al vijf tot in de puntjes verzorgde albums uitgebracht. Zijn laatste, 'Sundays', bracht hij uit in 2022.

'Sundays' is ontstaan vanuit de persoonlijke impact die de coronapandemie had op Andrew Combs, een periode waarin hij last had van paniekaanvallen en op een gegeven moment voor twee weken in bed lag. Het album is een eerbetoon aan de kracht van meditatie en mindfulness, en symboliseert een persoonlijke overwinning te midden van de problemen in de wereld. Het resultaat zijn onzettend persoonlijke, maar tegelijkertijd herkenbare verhalen. Combs over 'Sundays': "I see this collection of tunes as a black and white short film on beauty, meditation, mindfulness, and love in the current age of deception, greed, and divisiveness."

Americana Mondays Card

Krijg je geen genoeg van Americana Mondays? Bestel dan de Americana Mondays Card! Je bestelt hiermee 10 tickets voor 100 euro. Dat is 50 euro korting ten opzichte van losse tickets!

Op de Americana Mondays Card zit een unieke code, waarmee je voorafgaand aan het concert een ticket boekt op onze website. De kaart zelf geeft geen toegang tot het concert. Belangrijk dus, dat je jouw ticket van tevoren bestelt. De Americana Mondays Card is geldig voor alle Americana Mondays tot en met juli 2024 – het hele seizoen 2023/2024 dus.

Haal je de Americana Mondays Card op bij ons ticketbureau? Vergeet dan niet de bestelbevestiging mee te nemen. Laat je de kaart liever thuisbezorgen? Dat is mogelijk tegen een meerprijs.

Bestel de Americana Mondays Card