Avatar: The Last Airbender in Concert

De animatieserie komt tot leven met orkest
za 3 mei ’25 - zo 4 mei ’25
za 3 mei ’25
-
zo 4 mei ’25

Tickets voor dit concert zijn helaas uitverkocht. Wil je op de hoogte worden gebracht van nieuwe Avatar concerten? Laat dan hieronder je e-mailadres achter.

Herbeleef de avonturen van Aang, Katara, Toph, Sokka en Zuko bij Avatar: The Last Airbender in Concert, begeleid door een live orkest dat de iconische scènes van de serie tot leven brengt. Avatar: The Last Airbender draait om de vier grote naties: Aarde, Vuur, Water en Lucht. Elke natie wordt geleid en gecontroleerd door een eigen groep mensen die de kracht van hun natie beheersen. De Avatar reïncarneert door de eeuwen heen en heeft controle over zowel Aarde, Vuur, Water als Lucht. Het is aan de jonge Avatar Aang om de wereld te redden. Ervaar de avonturen van de personages in een twee uur durende speciale voorstelling, compleet met originele dialogen en geluidseffecten.

Jeremy Zuckerman, het meesterbrein achter de originele muziek van Avatar: The Last Airbender, werkte nauw samen met de makers van de serie, Michael Dante DiMartino en Bryan Konietzko, evenals Jeff Adams, de originele editor. Ze hebben speciaal voor deze concertreeks de originele composities uitgebreid. Deze spectaculaire productie biedt fans een unieke kans om de wereld van Avatar: The Last Airbender te ervaren tijdens dit live orkestconcert.


Let op: de film is Engels gesproken en wordt Nederlands ondertiteld.


VIP Package

Maak je concertervaring compleet met het VIP Package! Deze is direct bij te bestellen bij je ticket. Dit pakket is inclusief:

  • Early entry tot Muziekgebouw Eindhoven;
  • VIP Priority Line Access tot de merchandisestands;
  • VIP laminate en lanyard;
  • Exclusieve VIP merchandisebundel ontworpen en gemaakt voor VIP-ticketbezitters, inclusief items die nergens anders verkrijgbaar zijn.

Let op: Kinderen moeten vergezeld worden door minstens één volwassene en iedere aanwezige moet een VIP Package Ticket hebben. Bij deze VIP Package zit geen regulier concertticket inbegrepen.