© Annemieke van der Togt

Maaike Ouboter & Eric Corton

Het Leven... en andere Blessures
zo 25 mei ’25 20:15 uur
zo 25 mei ’25
20:15 uur

Na het succes van hun eerste tournee 'Harnas van Glas', zetten Maaike en Eric samen een volgende stap. In hun splinternieuwe concert 'Het Leven... en andere Blessures' dagen ze elkaar muzikaal nog meer uit. Ze spelen en zingen nieuwe liedjes die ze samen hebben geschreven en gaan dieper in op de thema's die hen dagelijks bezighouden. Net zoals bij hun afgelopen concert voeren ze openhartige gesprekken over deze onderwerpen, op zoek naar wat ons als mensen verbindt. En vooral wat ons ook samen houdt. Een concert over het constant verglijden van de tijd, de ongrijpbaarheid van emoties en de diepe liefde voor het leven.

Maaike en Eric leerden elkaar alweer 10 jaar geleden kennen tijdens de opnames van De Beste Singer Songwriter van Nederland. Maaike zong er de sterren van de hemel en Eric was als jurylid direct onder de indruk was van haar. Direct na het programma bestormde Maaike de Nederlandse hitlijsten met haar debuutsingle ‘Dat Ik Je Mis’. Muzikaal kwetsbaar, persoonlijk en dichtbij; dat omschrijft Maaike Ouboter perfect. Eric Corton is presentator, acteur en muzikant en staat bekend om zijn kenmerkende stem en charismatische uitstraling. Zijn passie voor muziek en vermogen om emoties over te brengen maken hem tot een geliefde en inspirerende artiest.


Verplaatst

Vanwege de zwangerschap van Maaike Ouboter is dit concert verplaatst van 18 april 2024 naar 25 mei 2025. Tickethouders zijn geïnformeerd via e-mail.