Night Fever: A Tribute To The Bee Gees

Nights On Broadway
za 13 jan ’24 20:15 uur
za 13 jan ’24
20:15 uur
  • za 13 jan ’24
    20:15 uur
    Hertog Jan Zaal

Met een nieuwe concerttour brengt Night Fever een eerbetoon aan de legendarische broers Gibb. Bereid je voor op een 2,5 uur durende show vol Bee Gees hits, een decor van led walls, een gastzangeres en een formatie van 8 topmuzikanten. Groots, indrukwekkend en terug in Muziekgebouw Eindhoven! De vernieuwde Nights on Broadway show staat als een huis.

In hun 50-jarige muziekcarrière groeien de Bee Gees uit tot iconen van de popmuziek en tot een van de meest succesvolle bands in de geschiedenis. Met natuurlijk de discoklassiekers ‘More than a woman’, ‘Stayin’ Alive’ en ‘You should be dancing, yeah’, maar ook met de zo geliefde sound van ‘Massachusetts,’ ‘Spicks and specks,’ ‘Words’ en ‘To love somebody’ bestormden Barry, Maurice en Robin keer op keer de hitlijsten. 
 
Night Fever zet al jaren de theaters op z’n kop met een live uitvoering van het Bee Gees repertoire. De succesvolle Duitse formatie reproduceert het geluid van de broers Gibb tot in perfectie en de show is een must-see voor iedere Bee Gees liefhebber.


Vrije plaatskeuze

Bij dit ongeplaceerde concert zijn zowel zit- als staanplaatsen. Er is vrije plaatskeuze.

 

Blijf op de hoogte van al het leuks dat je te wachten staat en meld je aan op het Facebook event. 

Bekijk het Facebook event