Kerstvlokjes (3+)

Een verrassend kerstverhaal
Pannenkoekconcert
zo 24 dec ’23 11:00 uur
zo 24 dec ’23
11:00 uur
  • zo 24 dec ’23
    11:00 uur
    Tweede Foyer

Marianne zingt de mooiste en leukste kerstliedjes in een nieuw jasje én verpakt in een bijzonder en verrassend kerstverhaal. Marianne vindt niet alleen kerstkaarten in haar brievenbus, maar ook een geboortekaartje! Ze gaat op kraambezoek, maar onderweg komt ze een herder tegen die een schaapje mist. Zullen ze het schaapje samen vinden? En onderweg maakt ze natuurlijk een ritje op de slee, ga je mee?

Het verhaal bestaat uit elementen van het originele kerstverhaal en kerstthema’s van nu zoals de kerstboom. Er komen veel bestaande kerstliedjes voorbij met aangepaste tekst waardoor ze in het verhaal passen, zowel uit het originele kerstverhaal (zoals De herdertjes lagen bij nachten) als nieuwerwetse (zoals Oh dennenboom en I’m dreaming of a white Christmas).  Met prachtige pianobegeleiding ingespeeld door Bert van der Brink. Marianne vult dit aan met eigen instrumentjes. Zing mee en beleef dit bijzondere kerstverhaal!


Pannenkoekconcerten

Zijn jouw kids ook dol op pannenkoeken én houden ze van muziek? Dan zijn de pannenkoekconcerten in Muziekgebouw Eindhoven voor hen gemaakt! In Muziekgebouw Eindhoven vinden maandelijks leuke pannenkoekconcerten plaats. Hier kunnen de allerkleinsten genieten van een leuk kinderconcert én een verrukkelijke pannenkoek, die ze zelf mogen versieren! De pannenkoeken worden vanaf een uur voor aanvang van het concert geserveerd. De kinderpannenkoek zit bij de entreeprijs inbegrepen.