Een kist vol winterliedjes (2+)

Ga mee op een winters muziekavontuur
Pannenkoekconcert
do 28 dec ’23 11:00 uur
do 28 dec ’23
11:00 uur
  • do 28 dec ’23
    11:00 uur
    Kleine Zaal

In ‘Een kist vol winterliedjes’ neemt Apennoten de kinderen mee in een winters muziekavontuur. Ze zingen liedjes over o.a. dennenbomen, mooie lichtjes en sneeuwballen. Ook maken ze muziek met kerstklokjes want zoals altijd doen de kinderen lekker mee! Ze gaan samen dansen, zingen en muziek maken. En wat zit er dit keer weer allemaal in de kist verstopt…?

Pannenkoekconcerten

Zijn jouw kids ook dol op pannenkoeken én houden ze van muziek? Dan zijn de pannenkoekconcerten in Muziekgebouw Eindhoven voor hen gemaakt! In Muziekgebouw Eindhoven vinden maandelijks leuke pannenkoekconcerten plaats. Hier kunnen de allerkleinsten genieten van een leuk kinderconcert én een verrukkelijke pannenkoek, die ze zelf mogen versieren! De pannenkoeken worden vanaf een uur voor aanvang van het concert geserveerd. De kinderpannenkoek zit bij de entreeprijs inbegrepen.


Verplaatsing naar Kleine Zaal

Wegens productionele omstandigheden is dit concert verplaatst van de Tweede Foyer naar de Kleine Zaal. Tickets blijven geldig en ongeplaceerd. Bij aankomst in de zaal kun je een plekje uitzoeken op basis van de beschikbare plekken.