Muk ziet ze groeien (2+)

Muk ontdekt de lente
Pannenkoekconcert
zo 12 mei ’24 11:00 uur


Voorstelling gespeeld door Saskia Egtberts en Kelvin Wormgoor
Mark Haayema - concept en regie
Edith Leerkes - muziek
Cynthia Borst - vormgeving en poppen

zo 12 mei ’24
11:00 uur
  • zo 12 mei ’24
    11:00 uur
    Tweede Foyer

In ‘Muk ziet ze groeien’ ontdekken we de lente. We zien hoe kleine dieren en planten zich wonderlijk transformeren. Een kuiken kruipt uit een ei en rups ontpopt zich tot een vlinder. Lentekriebels in een wederom visueel inventieve wereld met techniek en poppenspel, ditmaal ook begeleid door live muziek!

‘Muk’, de eerste voorstelling rondom de populaire prentenboekenserie van Mark Haayema, Job van Gelder en Laury Tinnemans heeft al met veel succes twee seizoenen gespeeld. Het eerste boekje stond in de prentenboeken-top10 van de Nationale Voorleesdagen.


Pannenkoekconcerten

Zijn jouw kids ook dol op pannenkoeken én houden ze van muziek? Dan zijn de pannenkoekconcerten in Muziekgebouw Eindhoven voor hen gemaakt! In Muziekgebouw Eindhoven vinden maandelijks leuke pannenkoekconcerten plaats. Hier kunnen de allerkleinsten genieten van een leuk kinderconcert én een verrukkelijke pannenkoek, die ze zelf mogen versieren! De pannenkoeken worden vanaf een uur voor aanvang van het concert geserveerd. De kinderpannenkoek zit bij de entreeprijs inbegrepen.