Clean Pete's Kerstshow

Vier Kerstmis over-the-top!
za 16 dec ’23 20:15 uur
za 16 dec ’23
20:15 uur
  • za 16 dec ’23
    20:15 uur
    Hertog Jan Zaal

Haal je foute kersttrui maar uit de kast, want Clean Pete komt deze kerst naar Muziekgebouw Eindhoven met hun kerstrevue! De tweelingzussen brachten in 2019 het album 'Gloria' uit en dat werd een direct een kerstklassieker. Hieruit ontstond een nieuwe kersttraditie met de Clean Pete's Kerstshow: Van ingetogen klassiek tot totale rock ‘n roll kerstgekte. De achtbaan aan emoties die bij Kerstmis hoort, komt in een bijna twee uur durende snelkookpan tot leven.

Tweelingzussen Loes en Renée hebben altijd een ongekende fascinatie voor Kerstmis gehad. 'Gloria' is inmiddels een vast onderdeel geworden van de Nederlandse kersttraditie. In de kerstshow houden ze zich zeker niet in. De show werd zelfs door de Volkskrant bekroond met 5 sterren. Niets kan Clean Pete ervan weerhouden om dit jaar Kerstmis maximaal te vieren in Eindhoven!


Gasten

Sowieso van de partij: jazzsaxofoniste en componiste Kika Sprangers met haar melancholische composities. De Nederlandse singer-songwriter Judy Blank, die meegedaan heeft aan de beste singer-songwriter van Nederland in 2013. Verder zijn ook de Moon-Moon-Moon-frontman Mark Lohmann en de Australische Bumble B. Boy aanwezig bij deze geweldige kerstshow. Meer fantastische gastacts worden nog bekend gemaakt!