Diana Krall

Exclusieve concerten in Nederland
wo 3 jul ’24 en do 4 jul ’24
wo 3 jul ’24
en
do 4 jul ’24

Jazzzangeres Diana Krall komt naar Eindhoven voor twee exclusieve concerten in Nederland! Met haar prachtige stem en virtuoze pianospel heeft ze de harten van muziekliefhebbers van over de hele wereld veroverd. Haar muziek is tijdloos en toch altijd vernieuwend. Laat je meenemen op een avontuur door haar repertoire van geweldige jazzklassiekers. Haar nummer 'When I Look in Your Eyes' heeft maar liefst 52 weken op nummer één gestaan in de Billboard Jazz Charts. Ook zijn Diana's nummers in verschillende filmsoundtracks opgenomen zo is ze bijvoorbeeld te horen in de film 'Anything Else' en 'At First Sight'.

Acht albums van Krall debuteerde bovenaan de Billboard Jazz Albums, en daarmee is ze de enige jazzzangeres die dit ooit voor elkaar kreeg! Tot nu toe heeft ze twee Grammy Awards en tien Juno Awards gewonnen. Ze heeft ook negen gouden, drie platina en zeven multi-platina albums. Krall's unieke kunst combineert verschillende muziekstijlen en heeft haar tot een van de meest herkenbare artiesten van onze tijd gemaakt.

Voor deze concerten wordt Diana Krall vergezeld door Matt Chamberlain (drums), die heeft samengewerkt met artiesten als David Bowie, Bob Dylan, Tori Amos, Bill Frisell en Brad Mehldau. Ook neemt ze voormalig lid van de Amerikaanse rockband Soul Coughing, Sebastian Steinberg (bas), mee, die samenwerkte met artiesten zoals Fiona Apple, Iron And Wine en Johnny Marr.