Het Eindhovens Popkoor

presents Sunday Matinee
For the Love of Music
zo 21 apr ’24 14:00 uur
zo 21 apr ’24
14:00 uur
  • zo 21 apr ’24
    14:00 uur
    Hertog Jan Zaal

Op zondagmiddag 21 april presenteert het Eindhovens Popkoor hun spetterende Sunday Matinee in onze Grote Zaal. Het Eindhovens Popkoor telt inmiddels 6 verschillende koren met in totaal meer dan 300 koorleden. Op deze muzikale middag zullen alle popkoren acte de presence geven om te laten zien en vooral horen wat ze in huis hebben. Elk popkoor heeft haar eigen repertoire en identiteit, maar de verbindende factor is altijd het plezier van het samen zingen.

Het Eindhovens Popkoor brengt een aanstekelijk repertoire van hedendaagse popsongs en herkenbare classics met attitude. Ook zullen er een aantal special guests de revue passeren. Het belooft een gevarieerde en energieke middag te worden voor jong en oud, waarbij het soms stoffige imago van zingen in een koor compleet weggevaagd wordt!

For the Love of Music

Dit concert is een onderdeel van het project For the Love of Music. Het verenigingsleven is een belangrijke sociale-culturele motor van onze samenleving. Dat vinden wij belangrijk en daarom stellen we onze zalen graag beschikbaar aan iedereen die van muziek houdt: makers, artiesten en muzikanten uit Eindhoven en de regio.