Pynarello & Roza Herwig

Guilty Pleasures
Klassiek met een Twist
di 5 nov ’24 20:15 uur


Roza Herwig - mezzosopraan

di 5 nov ’24
20:15 uur

O, als ze nu dat éne liedje zouden spelen, of ja, die ontroerende filmmuziek… Heb jij dat ook weleens gedacht? Vanavond is alles mogelijk. En bij verantwoorde kost hoeft het niet te blijven, want Pynarello laat zich volledig gaan in deze onweerstaanbare muzikale verwennerij. Daarbij mag alles wat het leven spannender en vrolijker maakt, worden omhelsd. Pynarello en Roza Herwig delen hun guilty pleasures schaamteloos met het publiek en jouw stem telt in wat ze gaan spelen!

Pynarello is het orkest dat als een wervelwind door de porseleinkast van de klassieke muziek raast. Concertetiquette overboord; leve de vrijheid. Alle muziek die ze meebrengen, is speciaal gearrangeerd voor deze Pynarello bezetting. 'Eine Kleine' van Mozart wordt moeiteloos gecombineerd met muziek van Frans Bauer. De zoetste klassieke aria’s en popsongs uit de jaren ’80 en ’90 gaan gestroomlijnd over in het geliefde Air van Bach. En, extra spannend: via een live stemming met het publiek wordt bepaald welke guilty pleasures wel of niet worden gespeeld…


Roza Herwig vervangt Laetita Gerards

Helaas is Laetitia Gerards wegens persoonlijke omstandigheden verhinderd. Laetita wordt vervangen door de veelzijdige mezzosopraan Roza Herwig. Ze trad in Nederland eerder op in het Concertgebouw, TivoliVredenburg en bij Podium Klassiek en dit wordt haar debuut in Muziekgebouw Eindhoven. Tickethouders zijn via e-mail over deze wijziging geïnformeerd.