Ligconcert: BARTH.

Beleef liggend prachtige pianoklanken
Sound & Silence
zo 8 dec ’24 19:15 uur
zo 8 dec ’24
19:15 uur

Even ontsnappen aan de drukte van het dagelijks leven? De hectiek van de stad achter je laten en optimaal tot rust komen? Of gewoon lekker een avondje voor jezelf? Bezoek dan dit Sound & Silence-ligconcert. Dit ligconcert prikkelt je zintuigen - liggend luisteren geeft een andere dimensie aan het concertbezoek. Deze avondvullende beleving start met een op maat gemaakte theebeleving (verzorgd door Björn Cocu van Intelligentia Taste Rooms), met aansluitend meditatie- en yoga- oefeningen door Erik Gijselhart van Licht op Yoga. Breng je eigen yogamatje, kussen of dekentje mee en kom heerlijk tot rust terwijl je van de muziek van BARTH. geniet.

Meer weten over hoe deze ontspannende avond eruit ziet? Hier lees je er alles over. 

Bart Hanswijk is het gezicht achter BARTH. Met zijn neoklassieke pianomuziek wil hij zowel de luisteraar als zichzelf vertragen en onthaasten. Hij maakte kennis met zijn passie voor muziek schrijven op het conservatorium in Utrecht. BARTH. beschrijft zijn pianomuziek als een combinatie van pop en klassiek door elkaar heen, waarin rust en sfeer centraal staan. De natuur, rust en mensen vormen samen zijn diepste inspiratiebronnen.

BARTH.'s muziek is niet onopgemerkt gebleven. Het afgelopen jaar werd hij geselecteerd voor het rondreizende festival Popronde. Hij was daarmee de eerste artiest die met klassieke muziek meedeed! Inmiddels staat zijn muziek in meerdere bekende, grote playlists op Spotify en is zijn nummer ‘beautifully broken’ al meer dan 3,8 miljoen keer beluisterd op het streamingplatform.


Tijdschema

19:15 uur: Theebeleving
20:15 uur: Meditatie & yoga
20:45 uur: Start concert


Ambitus slaat een brug tussen levende componisten en hun publiek: jij!
Ontdek jouw gids door het hedendaagse muzikale landschap via www.ambituspresents.nl.