Candlelight Concerts

Beleef muziek als nooit tevoren: Candlelight Concerts brengen de magie van een live, multizintuiglijke muziekervaring naar bijzondere locaties over heel de wereld. En nu ook in Eindhoven! Deze reeks originele concerten zijn gecreëerd door Fever met als doel cultuur – en met name live muziek - meer toegankelijk te maken. Onder de warme gloed van kaarslicht spelen lokale muzikanten de mooiste werken. 

In de eerste instantie kwamen de grote componisten als Vivaldi, Mozart en Chopin voorbij, maar het repertoire is uitgebreid met eerbetonen aan hedendaagse artiesten. Denk bijvoorbeeld aan ABBA, Queen, Coldplay, of Imagine Dragons. Om de multsensorische ervaring te verrijken, zijn Candlelight Concerts aangevuld met meer elementen: zo zijn er ook shows met balletdansers, luchtacrobaten en filmsoundtracks, maar ook andere genres zoals K-pop, jazz, soul, opera of flamenco. De Candlelight Concerten zijn aanwezig in meer dan 100 steden wereldwijd, met tot op heden meer dan 3 miljoen gasten.

Er vinden regelmatig Candlelight Concerts plaats bij Muziekgebouw Eindhoven. Wil je graag op de hoogte worden gebracht als er nieuwe Candlelight Concerts zijn aangekondigd? Laat hieronder je e-mailadres achter:

 

Meer mooie momenten beleven?

Voor het beleven van betoverende concerten en maken van mooie herinneringen ben je bij Muziekgebouw Eindhoven aan het juiste adres. In onze programmalijn Sound & Silence vind je prachtige concerten die je even laten ontsnappen aan de alledaagse chaos. Bij deze concerten versmelt de elegantie van klassieke muziek met moderne en meer experimentele klanken. Van de Candlelight Concerts tot ligconcerten en van intieme concerten in M by Muziekgebouw Eindhoven tot prachtige concerten in de Hertog Jan Zaal. Kortom; voor ieder wat wils!

Bekijk alle Sound & Silence-concerten

Concerten in dit thema