Benefietconcert voor Afghanistan

wo 9 mrt. ’22

Op zondag 20 maart hebben wij onze tweede foyer beschikbaar gesteld voor een benefietconcert voor Afghanistan, georganiseerd door Dejavu Events. Het sluit mooi aan op het Afghaans nieuwjaar op 21 maart. 100% van de opbrengsten gaat als hulp naar Hart voor Afghanistan, die het vervolgens via UNICEF (65 jaar actief in Afghanistan) aan de mensen brengt die het hardst nodig hebben. 

Afghaans concert

Het benefietconcert wordt georganiseerd door mensen uit de Afghaanse gemeenschap in Eindhoven. Op het podium staat een mooie Afghaanse line-up, bestaande uit Najim Nekzad, Awesta Yarzada, DJ Roshan, Farida Tarana, Haidar Shirzai, Jina, Mohammad Mohmmadi, Nawid Heidari, Parwanah en Wahid Bayar. Tijdens het concert worden er heerlijke Afghaanse hapjes en drankjes geserveerd.

Het concert begint om 18:00 uur en eindigt om 23:00 uur. Onze deuren zijn om 17:00 uur geopend. 

Benefietconcert Afghanistan

Kaartverkoop

Bezoekers kunnen een familietafel voor 8 personen voor € 200,- reserveren. Ook zijn er zitplaatsen zonder tafel à €20 en streamingstickets à € 10,- verkrijgbaar. De tickets zijn te bestellen via onder andere onze website.

Over Hart voor Afghanistan

Hart voor Afghanistan is een burgerinitiatief dat geld inzamelt voor de humanitaire ramp in Afghanistan. Momenteel dreigt voor miljoenen Afghanen een catastrofale hongersnood. Sinds de internationale gemeenschap is vertrokken uit Afghanistan, zijn alleen hulporganisaties als UNICEF nog ter plaatste om te helpen.