Mooie opbrengst Benefietconcert Oekraïne

di 29 mrt ’22

Benefietconcert Oekraïne Concert for Peace, dat afgelopen zaterdag plaatsvond in de Grote zaal van Muziekgebouw Eindhoven, heeft €30.000 opgebracht! 

Iris Hond, Kovacs, Eric Vloeimans, Theo Maasen en Edsilia Rombley traden op voor een uitverkochte zaal. De presentatie was in handen van Eindhovenaar Mike Weerts. Burgemeester John Jorritsma opende de avond in het Oekraïens, wat door het publiek zeer gewaardeerd werd.

Benefietconcert Oekraïne Muziekgebouw Eindhoven - John Jorritsma

De volledige opbrengst wordt rechtstreeks overgemaakt naar giro 555. Het Muziekgebouw is het publiek enorm dankbaar voor hun aanwezigheid en de gulle donaties.

Dankbaarheid gaat tevens uit naar de artiesten, naar de honorair consul van Oekraïne in Nederland Karel Burger Dirven, naar de private en corporate sponsoren van het Muziekgebouw, naar de Gemeente Eindhoven, naar de Stichting Detailhandelsplatform Binnenstad Eindhoven en de Stichting Bedrijven Investeringszone voor hun steun en aandeel in het laten slagen van dit Concert for Peace.

Muziekgebouw Eindhoven en alle betrokkenen hopen op deze manier bij te dragen aan de ondersteuning van de slachtoffers van de oorlog in Oekraïne.

Benefietconcert Oekraïne Muziekgebouw Eindhoven - Iris Hond Benefietconcert Oekraïne Muziekgebouw Eindhoven - Kovacs

Benefietconcert Oekraïne Muziekgebouw Eindhoven - Eric Vloeimans Benefietconcert Oekraïne Muziekgebouw Eindhoven - Edsilia Rombley