Here comes the Sun

do 2 jun. ’22

Om de lente te vieren staat de binnenstad van Eindhoven drie weekenden in het teken van ‘Here comes the Sun’. De voorjaarssferen zullen opbloeien en de stad zal nieuwe energie krijgen. Eindhoven staat bijvoorbeeld letterlijk volop in bloei en wordt op unieke locaties volledig versierd met bloemen. Dit nieuwe voorjaarsevenement is in het leven geroepen om de binnenstad in het zonnetje te zetten.

Muziekgebouw Eindhoven wil de inwoners en bezoekers kennis laten maken met verschillend Eindhovens talent. Daarom spelen muzikanten Woody Sings, Tijn Trommelen, Dr. J's Curious Cats, Iris Penning en LCD Street System in de binnenstad van Eindhoven. Iedere muzikant zal op drie locaties zoals de Markt, de Piazza en voor de Catharinakerk spelen en voorbijgangers laten genieten van een zonnig optreden. In het Pinksterweekend staan nog LCD Street System en Tijn Trommelen op het programma.

Creatief bureau HeyHeydeHaas is van start gegaan met het ontwikkelen van het concept van Here comes the Sun en de campagne is gerealiseerd door Eindhoven365. Verder wordt Here comes the Sun mede mogelijk gemaakt door Stichting Binnenstad Eindhoven, Bedrijven Investeringszone Eindhoven Centrum en Gemeente Eindhoven.