Sunday Funday: een speeltuin voor alle leeftijden

di 19 jul. ’22

Sunday Funday

De naam zegt het al, dit nieuwe event gaat plaatsvinden op de zondagmiddag, elke maand met een ander thema. Onder het mom van 'cultuur is fun' brengt het Muziekgebouw een mix van muziek, kidsvermaak, een markt en uiteraard de lekkerste hapjes en drankjes. Hiertoe wordt de begane grond omgetoverd tot een speeltuin voor alle leeftijden. Met steeds wisselende thema’s zal geen editie hetzelfde zijn.

Eerste editie

Op zondag 11 september vindt de eerste editie plaats met als thema FEEST! Want het Muziekgebouw heeft, naast de aftrap van deze nieuwe maandelijkse reeks, dit jaar ook het 30-jarig bestaan te vieren. Het weekend van 10 en 11 september staat in het teken van het jubileum, meteen een mooie gelegenheid om Sunday Funday te lanceren.

Feest

Op het programma van deze feesteditie staan onder meer de swingende mestizoband Papaformigas en zijn er de zwoele nazomerplaatjes van Jamaican Jukebox. Voor de kids is er de spannende voorstelling ‘Meneertje Slodde & Vos’ en kunnen ze zich vermaken aan de tekentafel en in de schminkhoek. Het Heuvelplein, de entreehal voor Muziekgebouw Eindhoven, wordt een marktplein met een mix aan kraampjes en stands.

Gratis

Sunday Funday is voor iedereen gratis toegankelijk. Zo wil Muziekgebouw Eindhoven alle inwoners van Eindhoven en de Brainport-regio uitnodigen om te komen genieten van Muziek en gezelligheid.

Meer informatie vind je op mgehv.nl/sundayfunday