De Internationale Pop Quiz van Eindhoven

do 21 jul ’22

In samenwerking met Number 42 gaan we in het najaar starten met The International Pop Quiz of Eindhoven. Een maandelijks terugkerend event in café Meneer Frits.

Samenwerking

Met de organisatie van meer dan 100 quizzen per jaar is het Eindhovense Number 42 natuurlijk dé ervaren partij waarmee Muziekgebouw Eindhoven graag de handen ineen slaat om een quizbeleving met impact neer te zetten. 

Breed publiek

In het kader van het Ontwikkelplan Verbinden & Verbreden, wil Muziekgebouw Eindhoven een zo breed mogelijk publiek bereiken. In een stad als Eindhoven hoort daar natuurlijk ook het groeiende aantal internationals en expats bij. Om het ook voor deze groep toegankelijk te maken, is de voertaal van de quiz Engels. Met een maandelijks terugkerend event als The International Pop Quiz of Eindhoven biedt het Muziekgebouw een ontmoetingsplek waar mensen snel en gemakkelijk contact kunnen maken en ook de Eindhovense internationals elkaar kunnen ontmoeten. 

Nieuwe contacten

Deelname aan de Pop Quiz kan zowel in teams van maximaal 5 personen als individueel. Individuele deelnemers worden in teams ingedeeld, wat de onderlinge kennismaking en het opdoen van nieuwe contacten zeker zal vergemakkelijken. De quiz wordt omlijst met beeld en geluid, waaronder ook live-gespeelde fragmenten. De presentatie zal geheel in het Engels zijn.

Zinderend

En is er ook gedacht aan de innerlijke mens. Quizdeelnemers kunnen erop rekenen dat bij elke quiz een passend, verrassend en gevarieerd food & drinks concept wordt aangeboden. Een zinderend geheel dus, gehost door de ervaren quizmasters van Number 42, waarbij speelplezier en gezelligheid voorop staan.

Meer info & tickets