Stichting Hengel op bezoek bij Muziekgebouw Eindhoven

do 15 sep ’22

Afgelopen week ontvingen we in Muziekgebouw Eindhoven kinderen vanuit Stichting Hengel die, samen met Oekraïense vluchtelingen uit het Gezellenhuis in Woensel West, een spetterend optreden verzorgden.

Het optreden vond plaatst binnen het programma Spotlight, een samenwerking van Muziekgebouw Eindhoven en ASML waarin Muziekgebouw Eindhoven haar podia beschikbaar stelt aan iedereen.
Er zijn twee formats waarin meegedaan kan worden: Feel like an artist en Unforgettable class:

Feel like an artist!

In samenwerking met ASML stelt Muziekgebouw Eindhoven haar podia open voor wie dat wil. Alles wordt voor geregeld: geluid, licht, tickets, kleedkamer en een drankje, zodat jij je een echte artiest kunt voelen. Het enige wat jij hoeft te doen, is optreden. Alle muziekstijlen zijn welkom van klassiek tot rock, hiphop, jazz, pop, wereldmuziek, alle culturen, alle talen, alle instrumenten van over de hele wereld.

Unforgettable Class

Kom samen met je docent om te oefenen op het podium of geef je op voor een workshop onder leiding van een professional en sluit af met een kort optreden om je publiek te laten horen wat je hebt geleerd!

Woon of werk je in de Brainportregio en wil jij een onvergetelijke dag bij Muziekgebouw Eindhoven meemaken? Meld je dan aan voor Spotlight!