International Pop Quiz of Eindhoven groot succes!

di 11 okt. ’22

Op maandag 10 oktober vond eindelijk de langverwachte eerste International Pop Quiz of Eindhoven plaats in café Meneer Frits. Deze eerste editie - een samenwerking met het Eindhovense Number 42 - was volledig uitverkocht waarbij een heel divers publiek zich had ingeschreven.

Er was zelfs een stel vrienden overgekomen uit Engeland om deze happening vooral niet te missen! Mooi dus dat de presentatie altijd geheel in het Engels is bij de International Pop Quiz of Eindhoven!

Maar liefst 24 teams van 5 streden om de winst. Ook individuele spelers hadden zich aangemeld, zij werden aan teams toegevoegd. De presentatie was in handen van Number 42, dé Eindhovense go-to quizorganistie met wie het Muziekgebouw de International Pop Quiz of Eindhoven heeft ontwikkeld.  

De sfeer zat er supergoed in, er werd fanatiek gespeeld aan een popquiz die voor velen van een hoog niveau bleek te zijn. Gelachen werd er natuurlijk ook en dat alles onder het genot van drinks & bites die er grif in gingen.

Winnaars gingen naar huis met tickets voor het So What's Next? Jazzfestival dat eind deze maand plaatsvindt in Muziekgebouw Eindhoven, tickets voor de show van Nick Gusman, ook eind deze maand in het Muziekegbouw, en een pakket jubileumbiertjes door Van Moll Craft Beer speciaal gebrouwen ter ere van ons 30-jartig jubileum dit jaar.

We kijken terug op een geweldige avond en verheugen ons alvast op de volgende editie van de maandelijks terugkerende Pop Quiz:  dinsdag 8 november. Ook dan weer gepresenteerd door quizmasters van Number 42.

Wil je er op 8 november bij zijn? Bestel dan snel je tickets hier, want op = op en het gaat hard!


Check hier de Instagrampost.