The Tempations & The Four Tops zorgen voor daverend feest!

ma 24 okt. ’22

Afgelopen zaterdag gaven The Temptations & The Four Tops in Muziekgebouw Eindhoven een onvergetelijke show. In een afgeladen Grote Zaal ging het helemaal los! Ruim 1600 man ging met de voeten van de vloer op de wereldberoemde soulklanken uit de 70's.

De sfeer zat er vanaf het begin meteen goed in, het publiek ging gretig mee op deze trip down memory lane. Het werd maar weer eens bewezen dat het onvervalste soulgenre van Motown niet kapot te krijgen is. Tijdloos is misschien niet het juiste woord, want soul is onlosmakelijk verbonden met de jaren zeventig, maar toch ook weer wel door de aanstekelijke ritmes, de grote kopersectie en de typische, verrukkelijke moves. Die ingrediënten zullen het tot in de eeuwigheid goed blijven doen. En soepel waren ze, The Temptations en The Four Tops! Het ritme, de swing, de timing, de glamour, het zit ze gewoon in het bloed en het was er allemaal.

 
 

Het laaiend enthousiaste publiek dompelde zich vol overgave onder in dit swingende feest, en ook de afterparty was tot in de kleine uurtjes drukbezocht. Men had er overduidelijk nog even geen zin in om terug te gaan naar het normale leven. En waarom zou je ook, na zo'n fenomenale show?