Lang Leve Muziek

ma 24 apr. ’23

Op woensdag 17 en donderdag 18 mei slaan Muziekgebouw Eindhoven, Dagbeleving Ons Thuis, Stichting Ik Wil en het Storioni Trio de handen ineen om een speciale groep mensen een muzikale knuffel te bezorgen. 

Door de cultuurparticipatie bij ouderen te vergroten dragen we bij aan positieve gezondheid in onze stad. Met de lancering van “Lang Leve Muziek” zet Muziekgebouw Eindhoven structurele samenwerkingen op met o.a. stichting Mantelzorg Verlicht, Vier het Leven, Vitalis Residentie Petruspark, Ons Thuis en Villa Valckenborg.

17 en 18 mei organiseren Muziekgebouw Eindhoven, Storioni Festival, Dagbeleving Ons Thuis & Stichting Ik Wil twee muzikale dagen om deze samenwerkingen in te luiden. 

Soms is het moeilijk om de deur uit te gaan om een concert te bezoeken. Als je beperkt mobiel bent, kan dit een drempel vormen en je ervan weerhouden om op pad te gaan.

Op 17 en 18 mei gaan wij ervoor zorgen dat de muziek naar de mensen toe komt!  In de vertrouwde huiskamer van Ons Thuis of Ik wil, of letterlijk in de woonkamer van een zorginstelling zullen er concerten van wereldklasse worden gegeven, muziek die je normaal gesproken alleen ín Muziekgebouw Eindhoven kunt horen.

Op 17 mei is het Storioni Trio om 10:30 uur live te zien bij Vitalis Wilgenhof. Gelijktijdig treedt het Skazka Kwartet op in Vitalis Kronehoef.
Op 18 mei om 10:30 uur zal het Trio te zien zijn in de huiskamer van Dagbeleving Ons Thuis en gelijktijdig weer het Skazka Kwartet in de woonkamer van Stichting Ik Wil.

In de middag vindt dan het afsluitende hoofdconcert plaats in Muziekgebouw Eindhoven. 

Behalve het Storioni Trio zijn o.a. te horen Maat Saxophone Quartet en de winnaar van het Storioni Conours 2022: het Skazka Kwartet.


De bewoners van zorginstellingen van Eindhoven, deelnemers van Vier het Leven en Mantelzorg Verlicht worden deze middag exclusief getrakteerd op een Muzikale Knuffel. 

Ons Thuis