Archipel Muziekconcours viert 10-jarig jubileum

ma 22 mei ’23

Dit jaar vindt voor de tiende keer het Archipel Muziekconcours plaats. Tijdens de voorrondes en halve finales brengt groots jong talent (licht) klassieke muziek ten gehore op de podia van de zorglocaties van Archipel en in de Grote Zaal van Muziekgebouw Eindhoven.


 

Op zondag 11 juni om 14:30 uur vindt de Grande Finale plaats in de Grote Zaal van Muziekgebouw Eindhoven. Deze jubileum-editie markeert ook de jarenlange samenwerking tussen Archipel en Muziekgebouw Eindhoven. Muziekgebouw Eindhoven heeft de begeleiding van jong talent hoog in het vaandel staan; mede daarom is de locatie bij uitstek de plek om de deelnemers van het Archipel Muziekconcours een mooie podiumervaring te bieden. Tijdens de finale strijden 6 jonge finalisten voor de winst.

Op dezelfde dag zal er ter gelegenheid van het 10-jarig bestaan van het Archipel Muziekconcours, voorafgaand aan de finale om 12:30 uur een (extra) lunchconcert worden georganiseerd. Twee "oud" winnaars van het Archipel Muziekconcours verzorgen dit concert, Inge van Grinsven (harp) en Thomas Prechal (cello), waarbij zij zullen worden begeleid door symfonieorkest Ensuite van het Eindhovens Studenten Muziekgezelschap Quadrivium. Een boeiende en spannende dag op zondag 11 juni a.s.!

Voor tickets (zowel tickets voor de Finale of combi-tickets voor Lunchpauzeconcert & Finale) klik hier