Lancering Lang Leve Muziek groot succes

ma 29 mei ’23

Op 17 en 18 mei jl. vond de lancering plaats van het project Lang Leve Muziek. Hierbij werkt Muziekgebouw Eindhoven samen met o.a. stichting Mantelzorg Verlicht, Vier het Leven, Vitalis Residentie Petruspark, Ons Thuis en Villa Valckenborg om de cultuurparticipatie van ouderen te vergroten. Beide dagen mogen een groot succes genoemd worden!

Bekende internationale ensembles, zoals het Storioni Trio, Maat Saxophone Quartet en ook de winnaar van het Storioni Conours 2022, het Skazka Kwartet, gaven concerten in zorginstellingen in Eindhoven. Zo ontvingen de bewoners/deelnemers van Vitalis (diverse locaties), Dagbeleving Ons Thuis, Villa Valckenburg, Vier het Leven en Mantelzorg Verlicht op locatie. En er werd uitbundig genoten van deze muzikale knuffel!

Het afsluitende hoofdconcert vond plaats in Muziekgebouw Eindhoven. Dit was een schitterende eerste editie van een nieuwe maar structurele samenwerking die ervoor gaat zorgen dat ook de ouderen deel kunnen blijven nemen aan het cultuuraanbod in Eindhoven. Door de cultuurparticipatie van ouderen te vergroten, dragen we bij aan positieve gezondheid en kunnen we burgerparticipatie stimuleren. Cultuur is voor iedereen!