Oproep: Hobbyfotograaf

 

Amateur- en hobbyfotografen met een passie voor livemuziek bieden wij graag de mogelijkheid ervaring op te doen in de evenementenbranche.

Je krijgt de kans om te proberen de energie, sfeer en beleving van een show vast te leggen, om de magie van het moment te behouden, zelfs als dat moment allang is verstreken. 

De fotografe vertelt

Maartje is één van de gepassioneerde hobbyfotografen uit onze poule en zij vertelt waarom ze maar blijft terugkomen:  

“Ik fotografeer regelmatig én met veel plezier shows in Muziekgebouw Eindhoven. Je staat tussen een menigte die niks anders doet dan genieten, daar word je toch blij van?! Als concertbezoeker ervaar je de sfeer van een show en kunnen er emoties bij komen kijken. Als fotograaf is het de kunst om dit vast te leggen in een foto. Als dat lukt geeft dat een enorme kick.”  

Een van de hoogtepunten voor mij was een show van Racoon. Dit was de eerste die ik fotografeerde post-corona. De magie van livemuziek en na zo’n lange periode van isolatie weer een groepsgevoel krijgen, was echt een kippenvel-moment.  
 

Wat krijg je van ons?

  • Toegang tot het concert
  • Een vaste reis/onkostenvergoeding van €80,-
  • Een kijkje achter de schermen bij professionele concerten
  • Een unieke ervaring
  • Naamsvermelding bij gebruik van je foto’s op onze sociale media
  • Jij behoudt het auteursrecht op je eigen foto’s.
  • Je foto’s worden door ons niet ingezet voor professionele publicaties.
     

Wat vragen we van jou?

Het enige dat we van je vragen is dat je je best doet en we enkele van je foto’s op onze eigen (sociale) mediakanalen mogen gebruiken.

Ben jij hier geknipt voor?  
We maken graag kennis met je! Stuur een mailtje met een korte motivatie en, indien je deze al hebt, jouw portfolio naar eli.lejeune@mgehv.nl. Heb je vragen? Ook dan helpt Eli je graag verder.

Let op: we hebben ondertussen veel reacties gekregen op deze oproep. Wel kun je je nog steeds aanmelden voor onze poule en nemen we sowieso contact met je op om de mogelijkheden te bespreken. 

Redactionele noot:  
De originele tekst was niet volledig duidelijk, waardoor wellicht verwarring kon ontstaan. Daarom we hebben deze verduidelijkt.