Kaartverkoop

Losse ticketverkoop
Via de website kunt u snel en eenvoudig thuis uw tickets kopen. Ook kunt u uw kaarten telefonisch (via 040 - 244 20 20) of aan het Ticketbureau bestellen. Per ticket betaalt u €2 servicekosten. 

Pauzedrankje
Bij de meeste klassieke concerten is uw pauzedrankje bij de concertprijs inbegrepen. In de pauze staat koffie, thee, bier, fris en rode en witte wijn voor u klaar. Door deze regeling wordt de wachttijd bij de bar tot een minimum beperkt. Bij concerten zonder pauze wordt uw drankje na afloop geserveerd. Bij pop-, wereld-, jazz- en kinderconcerten is het pauzedrankje niet bij de prijs inbegrepen, tenzij anders op de website wordt vermeld. 

Als ik bij nader inzien verhinderd ben, kan ik mijn kaarten dan retourneren? 
Voor concerten uit de klassieke brochure kunnen entreebewijzen tot drie dagen voor het concert worden geruild voor een ander concert of voor een tegoedbon. Lees hier de voorwaarden.
Voor de andere concerten kunnen de kaarten niet teruggebracht worden. Via TicketSwap kunt u uw tickets op een veilige manier doorverkopen. U kunt deze TicketSwap-tickets bijvoorbeeld aanbieden in het Facebook event van het concert.  

Kan ik zelf mijn zitplaats kiezen? 
U kunt thuis zelf uw tickets kopen. Op de zaalplattegrond kiest u daarbij zelf uw zitplaats. U kunt per rang de beschikbare plaatsen zien. 

Hoe betaal ik als ik via de website bestel? 
Als u via internet uw tickets koopt, betaalt u direct via iDeal (internetbankieren) of met uw creditcard. Voordat u afrekent, dient u aan te geven hoe u uw tickets wilt ontvangen. E-tickets ontvangt u gratis en staan binnen enkele minuten in uw mailbox. Wilt u de toegangsbewijzen per post ontvangen? Dan rekenen wij eenmalig (ongeacht het aantal kaarten) €2,50 extra verzend- en administratiekosten. 

Servicekosten
Wij rekenen €2 servicekosten per kaart voor zowel papieren tickets als e-tickets. Koopt u een serie of ten minste 4 losse concerten (keuzeabonnement) uit de programmering van Muziekgebouw Eindhoven, dan betaalt u géén servicekosten (concerten van philharmonie zuidnederland en verhuringen zijn hiervan uitgesloten).

De servicekosten dekken de onkosten o.a. voor gebruik van systeemsoftware, online en offline verkooppunten, klantenservice en administratie. Als extra service is de (bewaakte) garderobe gratis (en op eigen risico) bij aanschaf van een ticket. 

Algemene voorwaarden VSCD
Muziekgebouw Eindhoven maakt deel uit van de Vereniging van Schouwburg- en Concertgebouwdirecties in Nederland. Muziekgebouw Eindhoven hanteert de voorwaarden voor aansprakelijkheid die gelden voor concertzalen.  

Programmawijzigingen
Alle informatie op deze website is onder voorbehoud van wijzigingen in programma's en prijzen. 

 

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.
Meer informatie