Vriendelijk, nieuwsgierig en positief ingesteld. Zijn dit woorden die jou op het lijf geschreven staan? 

En ben je toevallig óók nog op zoek naar een nieuwe baan op de – al zeggen we het zelf – allerleukste plek van Eindhoven? 
Lees dan snel verder! We zijn namelijk op zoek naar een nieuwe collega: 

Servicemedewerker Ticketverkoop (16 uur)

Onze Servicemedewerker Ticketverkoop krijgt van ons: 

 • Een salaris van €1765,05 tot maximaal €2676,48 op basis van 38 uur). Het salaris wordt ingeschaald op basis van de zwaarte van de functie en jouw ervaring;  
 • Direct een jaarcontract met – als we tevreden zijn over elkaar – uitzicht op verlenging;  
 • Een baan voor 16 uur per week met deels vaste werktijden (maandag en woensdag van 11:00 – 17:00) en daaromheen 2 á 3 wisselende avonddiensten (van 18:30 tot 20:30);
 • 25 vakantiedagen (op basis van 38 uur) én 8% vakantiegeld; 
 • En last, but not least: Je werkt samen met gezellige mensen (lees: regelmatig leuke personeelsactiviteiten) én je bezoekt gratis de mooiste events en concerten.  

Wat ga je doen als Servicemedewerker Ticketverkoop? 

Dat onze bezoekers een fijne avond hebben, staat centraal in deze functie: jij speelt daar namelijk een belangrijke rol bij! Als eerste aanspreekpunt voor het plaatsen van reserveringen en bestellingen fungeer je eigenlijk als gezicht van Muziekgebouw Eindhoven. De kaartverkoop kan plaatsvinden aan de balie, maar ook telefonisch of via mail. 

Verder heb je een divers takenpakket. Naast de kaartverkoop, valt een deel van het beheer en onderhoud van ons ticketsysteem onder jouw hoede. Ook heb je geregeld contact met de afdelingen marketing en programmering om de ticketsales te monitoren. 

Kortom: je werkt niet alleen in hartje centrum, maar ook nog in het hart van Muziekgebouw Eindhoven! 

Werktijden

De werktijden zijn, zoals eerder genoemd, deels vast en deels flexibel. 
Maar: natuurlijk altijd in overleg. Nog even op een rijtje: 

 • Maandag en woensdag van ongeveer 11:00 tot 17:00 (vast)
 • Daarbuiten 2 tot maximaal 3 avonden van 18:30 tot 20:30 (flexibel)
 • Je krijgt een contract voor 16 uur. In sommige periodes is het wat drukker, waardoor je wat meer ingezet kunt worden. Dit compenseer je door minder uren te werken in rustige periodes. 

Dit verwachten we van onze nieuwe Servicemedewerker Ticketverkoop

Bij jou begint het: die fantastische avond! Zowel reserveringen als kaartverkoop van onze voorstellingen komen bij jou terecht. Jij bent dus het eerste aanspreekpunt voor onze bezoekers.

Daarom is het belangrijk dat je als Servicemedewerker Ticketverkoop: 

 • Goede service verleent en daarbij vriendelijk bent en geduldig blijft;
 • Positief en flexibel ingesteld bent: jij denkt in oplossingen; 
 • Goed met de Engelse en Nederlandse taal bent (Duits is een pré!);
 • Redelijk handig met computers bent (en bereid hierin te leren). 

Klinkt dit jou als muziek in de oren? 

Solliciteer dan vóór 25 januari door jouw CV en korte motivatie op te sturen naar hr@mgehv.nl. Na deze datum wordt je uitgenodigd voor een kennismakingsgesprek. 

Heb je nog vragen over Muziekgebouw Eindhoven of de functie als Servicemedewerker Ticketverkoop? Stuur dan een berichtje naar tomas@mgehv.nl 

Over Muziekgebouw Eindhoven 
In de 30 jaar die we bestaan hebben vele grote, kleine en talentvolle muzikanten een magische avond verzorgd. Met akoestiek van de hoogste klasse en ruimte voor allerlei muziekgenres – en daarmee ook een heel divers publiek – is Muziekgebouw Eindhoven een bijzondere plek die jaarlijks zo’n 160.000 bezoekers trekt.

Een plek die de komende jaren nóg meer een podium van, door en voor de stad gaat worden. Waar talrijke ideeën leven om meer bezoekers te laten genieten van muziek en meer makers een podium te geven, eigenzinnige producties te ontwikkelen en om vernieuwende verbindingen aan te gaan.

Kortom: om iedereen in Eindhoven (en daarbuiten) een gastvrij, muzikaal huis te bieden volop ontmoeting en beleving. Het is toch fantastisch om hier onderdeel van te zijn!?